​Un banal drum cu trenul de la Ploiesti la Bucuresti a durat in aceasta dimineata nu 45 de minute, ci peste trei ore, de vina fiind se pare furtul unor cabluri pe langa Buftea. Intarzierile sunt ceva normal pe CFR, oamenii au ajuns sa se si mire cand trenul ajunge la timp, insa luni dimineata intarzierile au fost mult mai mari ca de obicei, de peste 100 de minute.

Tabela de Sosiri a Garii de Nord, in jurul orei 11Foto: Hotnews

Trenuri care ar fi trebuit sa ajunga inainte de 8.30 in Bucuresti, au sosit in Gara de Nord in jurul orei 11.00 dupa ce drumul dintre Ploiesti si Bucuresti a fost "pigmentat" cu opriri dese si de lunga durata.

Pasagerii mai descurcareti au trecut dintr-un tren in altul la aceste opriri, sperand ca garniturile care asteptau deja de mai mult timp vor avea prioritate si vor ajunge mai repede in Capitala. In garile din Ploiesti pasagerii au fost avertizati ca vor fi intarzieri, insa cele 40 de minute estimate s-au dovedit a fi mult mai multe..

Tot furturile de cablu par a fi la originea nebuniei si e clar ca nimic nu prea are sanse sa se schimbe in viitorul apropiat.