Primul eveniment imobiliar al anului 2013, Targul Imobiliar PROJECT EXPO, care se va desfasura in perioada 22-24 martie, vine cu sapte lansari de proiecte imobiliare si zeci de oferte si discounturi.

"Campioana" ofertelor la aceasta editie este Sudrezidential.ro. Avand preturi care pleaca de la 18.000 euro (garsoniera in bloc nou in zona Oltenitei) si oferte in absolut toate ansamblurile rezidentiale din Popesti Leordeni, dar si din sectorul 4 al Bucurestiului, compania isi mentine motto-ul de principal promoter al imobiliar al zonei de sud al Capitalei, arata un comunicat al organizatorilor.

Sudrezidential.ro prezinta in cadrul targului imobiliar Project Expo topul celor mai ieftine locuinte din zona de Sud.

In plus, compania lanseaza in cadrul Project Expo vanzarile pentru proiectul Grand Arena Residence 2: singurul proiect in care viitorii proprietarii isi pot recompartimenta apartamentul asa cum doresc. Dezvoltatorii conceptului Studio Plus pun la dispozitia cumparatorilor inginerii si arhitectii proiectului pentru a raspunde cerintelor de personalizare a spatiului locativ.

De exemplu, o garsoniera formata dintr-o camera, baie si bucatarie, asa cum a fost gandita initial, cu o suprafata de 46 mp utili, la pretul de 41.000 euro, tva 5% inclus, la cerere, se poate recompartimenta astfel incat sa obtinem un apartament de doua camere, fara alte costuri suplimentare. Preturile locuintelor pornesc de la 19.000 euro.

Un alt ansamblu rezidential care va fi lansat in cadrul Project Expo este Viva Residence 3. Amplasat in imediata apropiere a statiei de Metrou Dimitrie Leonida, noul Viva Residence 3 este compus din 70 de garsoniere duble si apartamente cu doua camere.

Confort Urban Residence - Rahova lanseaza vanzarile pentru inca trei blocuri care sunt compuse din garsoniere si apartamente cu preturi cu adevarat accesibile. In plus, in cadrul targului imobiliar Project Expo, clientii care fac o rezervare primesc mobilier cadou.

Tot la targ va fi lansat si ansamblul rezidential SIX de catre compania Premier Service. 100 de apartamente care un pret accesibil, de exemplu, 63 mp - 49.600 euro si sunt compartimentate in asa fel incat sa respecte cele mai mari exigente, avand inlcusiv debarale si camari.

Premier Service va aniversa majoratul companiei prin 18 oferte speciale valabile doar pe perioada Targului Imobiliar Project Expo.