Aproximativ o suta de persoane, membri ai unor organizatii de revolutionari, continua sa protesteze, marti, la sediul Guvernului, in dreptul Secretariatului de Stat pentru Problemele Revolutionarilor, solicitand aplicarea Legii 341/2004, scrie Agerpres.

Printre acestea se numara si persoanele care au intrat de luni in greva foamei, cerand o intalnire cu premierul Victor Ponta.

La un moment dat, revolutionarii au initiat un mars pe cativa zeci de metri, solicitand demisia Guvernului.

"Se cere respectarea legii 341, nu cum s-a vehiculat, ca noi am fi venit aici pentru a apara cele trei mii de persoane care au certificate duplicat. E cu totul gresit. Noi am iesit sa il rugam pe Victor Ponta sa respecte legile. (...) Primul-ministru jongleaza cu niste cifre...ba 37.000, ba 30.000. La ora actuala, revolutionari in plata sunt 12.000", a declarat presedintele Asociatiei Libertatea Bucuresti, Costache Nicolae.

El a precizat ca la protestul din Bucuresti sunt si revolutionari din Brasov, Sibiu, Cluj, Botosani, Galati.

Luni, o delegatie formata din patru reprezentanti ai asociatiilor de revolutionari care au protestat la sediul Guvernului s-a intalnit cu Andrei Rizoiu, secretar de stat in in cadrul Secretariatului General al Guvernului, care urma sa ii transmita premierului Victor Ponta doleantele acestora.