Dana Barb, sora lui Adrian Nastase, s-a declarat dezamagita, la finalul termenului in care se judeca recursul privind eliberarea conditionata a fostului prim ministru, de faptul ca "romanii accepta orice" si a afirmat ca nu isi doreste ca urmasii sai sa mai traiasca in aceasta tara.

"Dezamagirea mea e ca romanii accepta orice. M-am saturat sa vad romani care traiesc ca niste rame. Asta e marea mea dezamagire la 60 de ani", a spus aceasta, la iesirea din sala tribunalului, unde procurorii au ramas in pronuntare.

Aceasta a afirmat ca ii pare rau ca nu a plecat din Romania pe vremea lui Ceausescu, cand avea "dosar rau" deoarece avea rude in strainatate.

Daca in continure se intampla tot ce se intampla, nu vreau sa-mi las copilul sa mai traiasca in aceasta tara. Daca asta e justitia si dreptatea in Romania ii fac bagajul de maine si o iau si pe mama mea de 85 de ani care a zis ca nu vrea sa moara pana cand se face dreptate si toti cei care i-au facut rau aruncand cu minciuna si noroi in copilul ei nu vor plati", a precizat Dana Barb.

"Mi-e pur si simplu rusine ca romanii accepta orice li se face. Daca si dvs tinerii acceptati orice, nu stiu ce se va intampla", a adaugat aceasta, acuzand faptul ca procurorul "pune la indoiala toate programele la care a participat Adrian Nastase" si ca acesta a facut un recurs "cu greseli de gramatica, fara acorduri".