Vremea se va incalzi miercuri in toata tara, astfel ca temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 5 grade pe litoral si in depresiuni si 15 grade in Dealurile de Vest, iar cele minime se vor situa intre -2 si 8 grade, mai scazute in depresiuni pana la -8 grade, informeaza Mediafax.

Cerul va fi temporar noros, iar spre sfarsitul intervalului vor fi conditii de ploaie slaba, cu totul izolat, in sud-vestul tarii si nordul extrem al tarii. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in zona montana inalta, iar trecator si in regiunile estice si vestice.

In Bucuresti, vremea va fi usor mai calda decat in mod obisnuit la aceasta data, astfel ca temperatura maxima va fi de 10...11 grade, iar cea minima va fi de 1...3 grad. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab si moderat.

Joi, in tara, vremea va fi mai calda decat ar fi normal pentru prima decada a lunii martie. Cerul se va innora treptat in majoritatea regiunilor si trecator va ploua slab. Vantul va avea unele intensificari la munte, precum si in regiunile vestice si sud-estice. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 9 si 15 grade, iar cele minime se vor situa intre 1 si 9 grade, usor mai scazute in depresiuni.