Vremea va fi predominant frumoasa. Cerul va fi mai mult senin cu unele innorari spre sfarsitul intervalului in vestul si sud-vestul tarii. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari temporare la munte iar noaptea si in regiunile sud-vestice, informeaza Mediafax.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 1 si 12 grade, iar cele minime se vor situa de la -13 grade in depresiunile din estul Transilvaniei pana la 4 ... 5 grade in Dealurile de Vest. Dimineata si noaptea, in zonele joase vor fi conditii de ceata.

In Bucuresti, vremea va fi frumoasa. Cerul va fi mai mult senin, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 7 grade, iar cea minima va fi de -4 ... -2 grade. Dimineata si noaptea vor fi conditii de ceata.

Miercuri, vremea se va incalzi in toata tara, astfel ca temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 6 si 16 grade, iar cele minime vor avea valori de la -10 ...-8 grade in depresiunile din estul Transilvaniei pana la 7 ... 8 grade in Dealurile de Vest.

Cerul va fi variabil ziua, temporar noros in cursul noptii. Spre dimineata cu totul izolat in sud-vestul tarii vor fi conditii de ploaie. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in zona montana inalta, iar trecator si in regiunile estice si vestice. Noaptea si dimineata in zonele joase izolat va fi ceata.