Omul de afaceri Gigi Becali a declarat, la Romania Tv, imediat dupa pronuntarea sentintei de 3 ani de inchisoare cu suspendare in dosarul sechestrarii de persoane, ca "Eu nu cred asa ceva. In Dubai, langa biserica crestina, sunt niste case frumoase. Eu nu mai am ce cauta niciodata in tara aia. Nu mai calc niciodata in tara aia. Eu nu mai vin."

Gigi Becali a mai spus ca "Aici pierde tara romaneasca. Nu e vorba ca e cu suspendare sau cu executare. Aici e vorba de justitie. Cum adica sa ma condamni?"

"Hotararile pe care le voi lua de acum inainte le voi lua cu familia mea. Vreau sa stau intr-un loc unde sunt acceptat si iubit. Vreau sa imi pun familia la adapost. Romania nu este un loc sigur. Mi-e jena sa vin in tara, mi-e rusine sa vin in tara", a adaugat Becali.

"Stiti cand va fi tara aia, Romania? Cand va pleca ala de la Cotroceni.Nimeni nu are siguranta in Romania pana nu pleaca Basescu din fruntea tarii", a mai spus omul de afaceri.

Becali a mai anuntat: "Ca sa nu-i fac rau lui Crin Antonescu, demisionez din PNL. (...) Daca domnul Antonescu spune nu, atunci voi ramane."

"Mi-a spus si nevasta-mea: toate astea mi se trag de la politica. Ce mi-a trebuit sa intru in politica", considera Becali.