Etapa pilot a programului "Lider Ovidiu" din aceasta vara s-a incheiat cu beneficii atat pentru studentii participanti, cat si pentru companiile inscrise in program. Studentii au avut sansa de a-si testa abilitatile si de a-si folosi cunostintele dobandite in facultate intr-un proiect real, iar companiile au avut posibilitatea de a descoperi tineri cu potential, pe care sa-i implice in mod direct in activitatea companiei.

  • Vezi in video cum percep companiile experienta de lucru alaturi de studenti in cadrul unui internship.

Lider Ovidiu - Companii from Smile Media on Vimeo.

In etapa pilot a programului "Lider Ovidiu", lansat de Asociatia Community Links, au fost oferite 74 de stagii de internship in 17 companii din domeniile cele mai diverse, de la jurnalism economic, marketing, finante si banci, vanzari, transporturi, turism, relatii internationale, contabilitate si audit, constructii, industrie petroliera, pana la telefonie mobila.

Urmatorul stagiu de practica din cadul programului "Lider Ovidiu" se va derula in perioada 1 martie - 1 iunie 2013. Studenti economisti isi pot trimite aplicatiile pana la data de 1 februarie 2013, accesand site-ul www.communitylinks.ro.​