Fostul ministru al Agriculturii Valeriu Tabara a fost implicat intr-un grav accident de circulatie, anunta Romania TV.

UPDATE Valeriu Tabara are fractura bilaterala de femur si va fi internat la Clinica de Ortopedie I a Spitalului Judetean Timisoara, unde va fi supus unei interventii chirurgicale, zilele urmatoare, a declarat, pentru Agerpres, Liana Dacilescu, purtator de cuvant al spitalului.

Potrivit primelor informatii disponibile, masina in care se afla Valeriu Tabara ar fi intrat intr-un cap de pod, in zona localitatii Izvin, la 20 de kilometri de Timisoara.

Romania TV afirma ca Valeriu Tabara, care se afla la volanul masinii, a fost scos din masina si este transportat la spital.

Potrivit agentiei Mediafax, accidentul a avut loc la iesirea din localitatea Izvin spre Recas, dupa ce autoturismul Dacia Logan condus de deputatul PDL Valeriu Tabara a lovit un cap de pod, apoi s-a rasturnat. Valeriu Tabara era singur in masina.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Timis, Madalina Mezdrea, a declarat ca din primele cercetari reiese ca accidentul a avut loc dupa ce soferul a pierdut controlul volanului.

La fata locului au ajuns un echipaj de descarcerare si o ambulanta, iar potrivit politistilor aflati la locul accidentului Valeriu Tabara este constient, insa a spus ca nu isi poate misca picioarele.

Fostul ministru al Agriculturii Valeriu Tabara, in varsta de 63 de ani, candideaza pentru cel de-al cincilea mandat de deputat, in colegiul electoral din zona Recas din judetul Timis.

La jumatatea lunii septembrie, fostul ministru al Agriculturii Valeriu Tabara a fost supus unei interventii chirurgicale de tip by-pass la Institutul de Boli Cardiovasculare din Timisoara.