Senatorul PNL Ioan Ghise a fost cu forta de la receptia de la Palatul Cotroceni in onoarea Zilei Nationale a Romaniei, in momentul in care, dupa discursul sustinut de presedintele Traian Basescu, a incercat sa-si dea camasa jos pentru a-si arata tricoul pe care scria "Poporul a decis, Basescu e demis".

Senatorul liberal a precizat, pentru HotNews.ro, ca a fost invitat sa participe la receptie, in calitate de parlamentar, si a fost bruscat de fortele de ordine cand a fost scos din sala.

''Cu ocazia receptiei date de presedintele Romaniei, Traian Basescu, cu ocazia Zilei Nationale, a existat un incident. Unul din invitatii oficiali la receptie in persoana domnului senator Ioan Ghise a incercat sa creeze un incident, sa scandeze. A venit imbracat intr-un anumit fel, toti ceilalti oaspeti au venit acolo ca sa celebreze cum se cuvine Ziua Nationala a Romaniei si serviciile de ordine au considerat de cuviinta ca acest domn senator sa fie indepartat de la receptie'', a precizat Bogdan Oprea, la Palatul Cotroceni, pentru Agerpres.

Presedintele Traian Basescu a oferit joi seara o receptie la Palatul Cotroceni, cu prilejul Zilei Nationale a Romaniei.