Tanara lovita duminica de un autoturism al Ambasadei Rusiei la Bucuresti este in prezent intubata, asistata ventilator si sedata, a declarat miercuri purtatorul de cuvant al Spitalului "Bagdasar-Arseni", dr. Alexandru Bica pentru Agerpres.

Dr. Alexandru Bica a precizat ca tinerei i s-a facut o computer tomografie si din punct de vedere neurologic leziunile cerebrale sunt stabilizate, dar in cursul dupa-amiezii de marti a aparut o problema pulmonara. Potrivit medicului, este vorba de aer la plamani, ca urmare a unei contuzii pulmonare, care apare in astfel de accidente. A fost necesara evacuarea aerului, pentru aceasta i s-a facut interventia iar consecinta acestei interventii a fost reintubarea.

In cursul dupa-amiezii, medicii de la Terapie Intensiva vor incerca sa reduca suprasedarea si sa o detubeze, a adaugat dr. Alexandru Bica, precizand ca nu se pune in prezent problema unei interventii chirurgicale la cap.

Tanara in varsta de 19 ani a fost ranita duminica de un autoturism apartinand Ambasadei Federatiei Ruse in Romania, pe bd. Camil Ressu din Capitala, la intersectia cu strada Ilioara. Ea a fost transportata la Spitalul Clinic de Urgenta "Bagdasar-Arseni".