Administratorul delegat al FC Dinamo, Cornel Dinu, a fost transportat, duminica, la Spitalul de Urgenta Floreasca din Capitala si internat in Clinica de chirurgie cardiovasculara, dupa ce a acuzat o stare de rau si a sunat la ambulanta, au declarat, pentru Mediafax, reprezentantii unitatii sanitare. El urmeaza sa fie supus mai multor investigatii, a declarat medicul Bogdan Oprita, purtatorul de cuvant al spitalului, pentru Agerpres. Cornel Dinu a suferit anul trecut o interventie coronariana dupa un infarct de miocard.

Purtatorul de cuvant al spitalului, dr. Bogdan Oprita, a precizat ca Dinu a fost adus la spital cu o ambulanta SMURD si internat in sectia condusa de medicul Serban Bradisteanu, cel care l-a operat anterior din pricina problemelor cardiace.

In 12 august 2011, Dinu (64 de ani) a fost supus la Floreasca unei interventii de by-pass coronarian. Operatia de by-pass coronarian este o interventie de revascularizare folosita pentru a imbunatati fluxul sanguin al inimii la pacientii cu afectiuni severe ale arterelor coronariene.

In 19 iulie 2011, administratorul delegat al FC Dinamo a facut miocardic acut, fiindu-i montat un stent.