Vremea se mentine deosebit de calda pentru sfarsitul lunii septembrie in majoritatea zonelor tarii, atat sambata cat si duminica. Cerul va fi variabil, cu unele innorari, iar izolat sunt posibile ploi slabe, informeaza Mediafax.

Sambata va fi vreme frumoasa, cu temperaturi ridicate. Cerul va fi variabil, cu unele innorari si cu totul izolat ploi slabe, ziua in nordul Moldovei si in zona de munte, iar noaptea posibil in nord-vest. Vantul va sufla slab pana la moderat, cu intensificari trecatoare in zona inalta de munte.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse, in general, intre 24 si 34 de grade, cu cele mai ridicate valori in extremitatea sudica a tarii. Temperaturile minime vor fi cuprinse de la 8 grade in depresiunile din estul Transilvaniei pana la 22 de grade in Dealurile de Vest. Spre dimineata, pe arii restranse in zonele joase va fi ceata.

In Bucuresti, vremea se va mentine frumoasa si deosebit de calda. Cerul va fi senin, iar vantul va sufla slab. Temperatura maxima va fi de 31 ... 32 de grade, iar cea minima de 15 ... 16 grade.

Si la munte, vremea se va mentine deosebit de calda pentru sfarsitul lunii septembrie. Ziua, cerul va prezenta unele innorari si izolat va ploua slab. In cursul noptii, cerul va fi variabil cu unele innorari si ploi slabe, izolate, in nordul Carpatilor Orientali. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura aerului va avea valori comparabile cu cele din ziua precedenta. Dimineata si noaptea, pe arii restranse pe vai si in depresiuni va fi ceata.

Duminica, vremea se mentine calda in majoritatea zonelor. Cerul va fi variabil, cu unele innorari in extremitatea nordica a tarii, unde cu totul izolat va ploua slab. Vantul va sufla slab pana la moderat, cu intensificari in a doua parte a intervalului in regiunile estice si sud-estice. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, in general, intre 26 si 34 de grade, iar cele minime intre 9 si 19 grade, usor mai scazute in depresiuni. Izolat in zonele joase vor fi conditii de ceata.

Vremea va ramane deosebit de calda si la munte. Cerul va fi variabil, cu unele innorari in nordul Carpatilor Orientali, unde izolat va ploua. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura aerului nu se va modifica semnificativ fata de ziua precedenta. Izolat pe vai si in depresiuni vor fi conditii de ceata