Postul de televiziune RTV sustine ca a obtinut in exclusivitate traseul urmat de Dan Diaconescu in cele 48 de ore in care a lipsit din tara. Potrivit sursei citate, patronul OTV s-ar fi relaxat intr-un hotel de 5 stele din Nisa, fara a avea intalniri importante in acest timp. Miercuri dupa pranz, la sosirea pe aeroportul Otopeni, Dan Diaconescu a afirmat ca a calatorit in 5 tari (Franta, Germania, Spania, Monaco si Austria) lasand sa se inteleaga ca a avut intalniri importante in acest timp si adaugand ca "O sa aflati de la cei de la SIE cu cine m-am intalnit in tarile in care am fost, erau la cativa metri de noi la fiecare intalnire".

Potrivit RTV, Dan Diaconescu a plecat luni seara de la Bucuresti spre Munchen, unde a avut doar o escala, el indreptandu-se de acolo catre Nisa. De asemenea, miercuri, pe drumul de intoarcere de la Nisa la Bucuresti, el a avut o escala la Viena.

Potrivit propriilor declaratii, Dan Diaconescu ar urma sa paraseasca din nou tara miercuri seara si sa se intoarca vineri.