Vineri vremea va fi racoroasa, chiar rece pentru ultima decada a lunii septembrie in jumatatea de est a tarii, unde vor fi innorari, va ploua, iar vantul va avea intensificari temporare, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie citata de Mediafax. Temperaturile maxime se vor incadra intre 8 si 18 grade, iar temperaturile minime vor fi cuprinse, in general, intre 2 si 12 grade.

Cantitatile de apa vor depasi, izolat, 20...25 l/mp, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie.

In Capitala, vremea va deveni rece pentru aceasta perioada. Cerul va fi mai mult noros si temporar va ploua pe parcursul zilei, cand si vantul va sufla in general moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 14 grade, iar cea minima va fi de 8...9 grade.

La munte, vremea va fi rece pentru ultima decada a lunii septembrie. In Carpatii Orientali si in Carpatii Meridionali vor fi innorari si temporar va ploua. In restul zonelor montane cerul va fi variabil, iar ploile se vor semnala izolat. La altitudini de peste 1800 m vor fi precipitatii si sub forma de lapovita si ninsoare. Cantitatile de apa vor depasi izolat 20...25 l/mp. Vantul va sufla moderat, cu intensificari mai ales in cursul zilei. Temperatura aerului va continua sa scada.