Admiterea la Masterat si Doctorat in Universitatea Politehnica din Bucuresti: 1.700 de lei bursa lunara pentru masteranzii la ITEMS

de R.P.     HotNews.ro
Marţi, 18 septembrie 2012, 0:03 Actualitate | Esenţial

Universitatea Politehnica din Bucuresti anunta ca scoate la concurs peste 190 de programe de masterat, distribuite pe 3.500 de locuri la buget si 675 de locuri cu taxa, se arata intr-un comunicat de presa. Printre programele la care au inceput inscrierile se numara masteratul "Tehnici de Analiza, Modelare si Simulare pentru Imagistica, Bioinformatica si Sisteme Complexe".

Toti candidatii declarati admisi la examenul de admitere pentru acest masterat vor avea o bursa de 1.700 de lei pe luna in primul an de studiu, cu conditia unor rezultate bune in timpul examinarilor, informeaza universitatea. Programul de masterat ITEMS (Tehnici de Analiza, Modelare si Simulare pentru Imagistica, Bioinformatica si Sisteme Complexe) este conceput ca program de masterat de cercetare si este finantat prin contractul POSDRU/86/1.2/S/61756 (fonduri europene pentru post-aderare), potrivit site-ului dedicat acestui program.

Inscrierile au loc pana miercuri, 19.09.2012, ora 15:00 la sediul Facultatii de Electronica, Telecomunicatii si Tehnologia Informatiei, iar admiterea se realizeaza pe baza de examen. Printre cursurile si laboratoarele din cadrul masteratului se afla: Aplicatii in imagistica si biomedicine, Curs avansat de analiza si prelucrarea imaginilor, Tehnici de data mining, Bioinformatica si genomica computationala, Analiza sistemelor biologice si modelare moleculara, Computer vision si analiza informatiei vizuale.

In cadrul masteratului vor preda si profesori din straintate: Erhardt Barth - Universitatea din Luebeck, Steeve Zozor - INP Grenoble, Philipe Bolon , Patrick Lambert - Politech Savoie Annecy, Enrique Nava - Universitad de Malaga.

Vezi aici mai multe despre masteratul ITEMS

Universitatea Politehnica din Bucuresti precizeaza in comunicatul de presa ca concursul pentru admiterea la masterat se organizeaza in doua sesiuni, in perioada 20-21 septembrie si 26 septembrie. In ce priveste studiile doctorale, inscrierea se poate realiza pana pe 10 octombrie, iar sustinerea probei de specialitate va avea loc in perioada 27 septembrie - 15 octombrie.

Citeste si:


Citeste mai multe despre   
[P] Camera Consultantilor Fiscali organizeaza examen de atribuire a calitatii de consultant fiscal sau de consultant fiscal asistent in Bucuresti, in data de 4 noiembrie 2017

Camera Consultantilor Fiscali este organizatia profesionala de utilitate publica care coordoneaza activitatea de consultanta fiscala din Romania si are in evidenta peste 5.500 de membri la nivel national. Inscrierile la examen se fac in perioada 2 octombrie 2017 - 20 octombrie 2017 pe site-ul http://www.ccfiscali.ro/.

2357 vizualizari

  • 0 (0 voturi)    
    ... (Miercuri, 19 septembrie 2012, 10:19)

    tirolez [utilizator]

    Cred ca e cel mai tare master din politehnica.


Abonare la comentarii cu RSS

Top 5 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version