Patru saci cu bani au fost furati de la o firma care se ocupa cu transportul, paza si predarea catre unitatile bancare a diferitelor sume de bani colectate de la agentii comerciali si casierii, politistii identificand pana acum unul dintre suspecti care a recunoscut furtul a trei saci, transmite Mediafax.

In urma unei sesizari privind disparitia sumei de 41.000 de lei de la o firma ce transporta catre banci sume de bani colectate de la firme si casierii, politistii suceveni au inceput cercetarile pentru identificarea autorilor, au anuntat, sambata, reprezentantii Politiei Judetene Suceava.

Potrivit sursei citate, s-a stabilit ca, in perioada 27 iulie - 23 august, la patru transporturi a disparut cate un sac cu bani, preluarea sacilor, insotirea si transportul fiind realizate de doi angajati ai societatii.

Politistii au stabilit, in urma cercetarilor, ca unul dintre angajati este suspect in acest caz, fiind vorba despre un barbat in varsta de 51 de ani din municipiul Suceava. De altfel, acesta a recunoscut ca a luat trei saci cu bani pe care i-a cheltuit in interes personal.

Ofiterii Serviciului Investigarea Fraudelor continua cercetarile in acest caz de delapidare, urmand sa identifice persoana care a furat cel de-al patrulea sac cu bani.