Vremea va fi predominant frumoasa, sambata, cu cerul variabil in extremitatea nordica a tarii, unde izolat va ploua slab si mai mult senin in celelalte zone, anunta Administratia Nationala de Meteorologie, citata de Mediafax. Vantul va sufla slab si moderat.

Temperaturile maxime se vor incadra intre 21 si 32 de grade, iar cele minime vor avea valori de la 2 grade in estul Transilvaniei pana la 19 grade pe litoral.

Duminica, vremea va fi frumoasa si mai calda decat in mod obisnuit in aceasta perioada din an. Cerul va fi variabil in extremitatea nordica a tarii si mai mult senin in restul teritoriului.

Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari ziua in est si la munte, iar noaptea in sud-vest.

Temperaturile maxime se vor incadra intre 22 si 32 de grade, iar cele minime intre 7 si 17 grade, mai scazute in depresiunile intramontane, pana la 3 grade.

La Bucuresti, sambata, vremea va fi in continuare frumoasa, cu cer mai mult senin si vant slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi de 29-30 de grade, iar cea minima de 13-15 grade.

LA MUNTE

Sambata, vremea va fi predominant frumoasa. Cerul va fi variabil in nordul Carpatilor Orientali, unde izolat va ploua slab si mai mult senin in rest. Vantul va sufla slab si moderat. Variatiile temperaturii aerului vor fi nesemnificative.

Duminica, in continuare, vremea va fi frumoasa. Cerul va fi variabil la senin, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura aerului se va mentine la valori comparabile cu cele din intervalul anterior.

LA MARE

Sambata, vremea va fi predominant frumoasa si normala termic. Cerul va fi mai mult senin, iar vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 23 si 25 de grade, iar cele minime intre 16 si 19 grade. Temperatura apei marii va fi cuprinsa intre 21 si 23 de grade.

Duminica, turisti vor avea parte tot de vreme, cu cerul variabil, mai mult senin. Vantul va sufla slab si moderat.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 24 si 27 de grade, iar cele minime intre 17 si 19 grade.

Temperatura apei marii va fi cuprinsa intre 21 si 23 de grade.