O eleva din judetul Vaslui a luat nota 10 la proba de Istorie a sesiunii din toamna a Bacalaureatului dupa ce in sesiunea din vara a primit la aceeasi proba nota 1, relateaza Vremea Noua. Adina Bulihar, absolventa a Liceului Teoretic "Mihail Kogalniceanu" Vaslui, a picat prima sesiune a examenulului dupa ce ar fi predat foaia de examen goala, fiind revoltata de subiect, sustin profesorii tinerei.

In prima sesiune, tanara a primit nota 9,7 la limba Romana, 9,3 la Geografie iar la Istorie a primit nota 1, adica doar punctul din oficiu, dupa ce ar fi predat foaia de examen goala. La proba digitala a primit calificativul "avansat" iar la Limba romana a fost notata cu "experimentat", arata sursa citata.

Catalin Ignat, directorul Liceului Teoretic "Mihail Kogalniceanu" Vaslui a declarat pentru publicatia locala ca tanara a fost o eleva foarte buna, cu note mari, avand bursa de merit "Am inteles de la profesori ca Adina ar fi fost suparata pe subiectul de la Istorie, motiv pentru care nu a scris nimic pe foaie. Ea a fost o eleva foarte buna, cu note foarte mari la celelalte materii din Bacalaureat, dar si la clasa. A demonstrat asta luand nota zece la proba la care a picat, adica Istorie."

In urma sesiunii din toamna, media elevei din Vaslui este 9,66.