Iulia Motoc, judecatoare la Curtea Constitutionala, se declara "ferm convinsa" sa-i dea in judecata pe toti cei care au defaimat-o pentru ca a aplicat legea.

"Sunt ferm convinsa sa ii dau in judecata pe toti cei care m-au defaimat pentru ca am aplicat legea. In intreaga mea cariera juridica am militat pentru statul de drept", precizeaza judecatoarea, intr-o postare publicata pe Facebook.

Intr-un alt mesaj, publicat de aceasta data pe blogul ei, Iulia Motoc acusa faptul ca "minciunile Antenei 3 si trustului Intact continua", facand referire la un articol in care se afirma ca ar fi fost nominalizata de UNPR, si nu de PDL pentru functia de judecator al CCR.

"Constat ca se perpetueaza in cele mai vulgare forme dezinformarea. Dincolo de aspectele in mod vadit neveridice, se incearca sa se induca in opinia publica ca nu cunosc partidul politic care m-a nominalizat ca judecator al Curtii. Asa cum am precizat in comunicatul de presa, am fost nominalizata de PDL. In iunie 2010, UNPR nu exista ca si grup parlamentar si se afla in imposibilitate juridica de a nominaliza orice judecator CCR. UNPR a devenit grup parlamentar in noiembrie 2011", explica Iulia Motoc.