Baremele si subiectele integrale de la Matematica si Istorie au fost publicate pe site-ul oficial edu.ro. Absolventii de liceu au sustinut miercuri, 29 august, proba obligatorie a profilului (matematica sau istorie) din cadrul celei de-a doua sesiuni a Bacalaureatului 2012. La aceasta proba s-au inscris 76.594 de candidati. Urmatorul examen din sesiunea de toamna a Bacalaureatului se va desfasura vineri, 31 august, cand absolventii de liceu vor sustine proba la alegere a profilului si specializarii.

Barem MatematicaFoto: Ministerul Educatiei

Rezultatele se afiseaza pe 2 septembrie, zi in care elevii nemultumiti vor putea depune si contestatii. Rezultatele finale, dupa solutionarea contestatiilor, vor fi afisate pe 5 septembrie.

In cadrul primei sesiuni a Bacalaureatului 2012, rata de promovare a fost de 44,41% dupa solutionarea contestatiilor, fata de 43,04% inainte de depunerea contestatiilor.

  • Descarca Subiect Matematica M1 - pentru absolventii de la Filiera teoretica, profilul real, specializarea Matematica-Informatica si de la Filiera vocationala, profilul militar, specializarea Matematica-Informatica:

  • Descarca de aici Subiect Matematica M2 - pentru absolventii de la Filiera teoretica, profilul real, specializarea Stiintele Naturii, si de la Filiera tehnologica, profilul servicii, profilul resurse, profilul tehnic:

Citeste si: