Judecatoarea Curtii Constitutionale Aspazia Cojocaru i-a inmanat jurnalistei postului Antena 3 miercuri dimineata, cand a ajuns la sediul CCR, o scrisoare pentru realizatorul Mihai Gadea. "Dati-o lui Domnul Gadea. A facut in viata lui o profesie? A facut ceva? Mai exista unul ca Antena 3 care vine si spune ca sunt imorala. Aduceti profesionisti", a declarat Aspazia Cojocaru, vizibil iritata.

Aspazia CojocaruFoto: Cotidianul

Judecatoarea a refuzat miecuri dimineata, cand a sosit la CCR, sa explice jurnalistilor ce a vrut sa spuna marti cand a declarat pentru Evenimentul Zilei ca nu vrea sa faca puscarie, ca nu poate sa incalce legea. Vizibil agitata, Cojocaru a inceput sa tipe la jurnalisti spunand:

"Nu ma puneti sa tip aici! Nu ma puneti in situatii din astea! Ascultati-ma! Nu inteleg nimic...(...) Cei care sunt atat de educati si nu au auzit de puscarie probabil ca au auzit din copilarie de altceva".

Intrebata cum comenteaza declaratia colegului sau Ion Predescu, care o acuza de faptul ca a inclinat balanta prin votul sau in favoarea lui Traian Basescu, judecatoarea a spus: "Intrebati-l pe domnul Predescu cine a votat".