Alina Dumitru, vicecampioana olimpica la judo, afirma ca nu se astepta sa fie jignita de Mircea Badea si Victor Ciutacu, dupa ce declarase ieri ca nu a votat la referendumul pentru demiterea lui Traian Basescu.

Alina Dumitru Foto: Reuters

Intrebata de B1TV cum comenteaza postarile de pe Twitter ale lui Victor Ciutacu, sportiva a raspuns: "Poate sa comenteze ce vrea. Poate daca el crede ca fac sport si fac sacrificii sa aduc faima Romaniei, sa mi se aduca asemenea chestii nu mai am cuvinte. In loc sa vorbeasca de bine, ei tot de rau, adica tot politica o baga. Nici nu trebuiau sa aduca vorba de chestia asta, trebuiau sa taca din gura, felicitari si atata tot, mai bine nu zicea nimic. Eu nu m-am asteptat din partea lor sa aud asemenea cuvinte, eu nu cred ca am vorbit vreodata pe cineva de rau".

Victor Ciutacu a comentat pe Twitter declaratia facuta duminica, pentru Mediafax, de Alina Dumitru, in care aceasta spunea ca nu a votat la referendum pentru ca nu o intereseaza situatia politica, si a subliniat ca in urma cu patru ani, dupa aurul de la Beijing, a fost sunata de presedintele Traian Basescu, iar acum nu a mai sunat-o nimeni.

"Idolita snobilor cu acces la net, Alina Dumitru, e vexata ca n-au sunat-o nici suspendatul, nici interimarul. Deci nu voteaza, nu se baga", a scris Ciutacu, pe Twitter, potrivit B1 TV. "O doare mana cu care voteaza pentru ca a batut-o brazilianca la zero", a comentat si Badea. Ulterior, dupa ce un alt utilizator de Twitter a scris ca "Vaca e o vaca pentru ca asa s-a nascut", Ciutacu a confirmat: "Exact".

UPDATE Ulterior, Mircea Badea a precizat, pe blogul lui, ca nu jignit-o.

"Am mai scris ieri pe Twitter referitor la declaratia ei ca nu voteaza: '…o doare mana cu care voteaza ca i-a facut brazilianca armbar si a batut o la zero'. Asta e tot. Deci asa arata o 'jignire'", a precizat acesta, adaugat ca "presa abjecta a lui Basescu, presedintele fara voturi, scrie ca am jignit-o eu pe Alina Dumitru".

"M-a sunat pana la urma domnul Basescu. Acum nu stiu care a iesit a ramas domnul Basescu sau a plecat eu nici nu stiu habar nu am. M-a felicitat, a auzit ca vreau sa ma retrag si mai continui daca merg la fetele de la gimnastica", a comentat luni Alina Dumitru.