Cine sunt membrii Consiliului National de Etica - prima institutie care a decis ca Ponta nu a plagiat

de Raluca Pantazi     HotNews.ro
Joi, 19 iulie 2012, 20:19 Actualitate | Esenţial


Consiliul National de Etica aflat in subordinea Ministerului Educatiei a decis ca "nu se poate aprecia ca doctorandul Victor Ponta si-ar fi insusit paternitatea unor idei, concepte, modele care nu ii apartineau si le-ar fi prezentat drept contributii personale sau originale". Componenta Consiliului a fost schimbata integral in luna iunie de Liviu Pop, ministrul de atunci al Educatiei, chiar cu o zi inainte de pronuntarea in cazul Mang. In functia de presedinte al Consiliului a fost numit Teodor Petrescu, ce si-a dat demisia in urma cu aproape o saptamana.

Din componenta Consiliului National de Etica mai fac parte fostul deputat PSD Petru Andea si fostul rector al SNSPA Paul Dobrescu. Romita Iucu, prorector al Universitatii din Bucuresti, a fost si el numit in CNE, dar a demisionat de asemenea in urma cu o saptamana.

Componenta nominala a Consiliului National de Etica a Cercetarii Stiintifice, Dezvoltarii Tehnologice si Inovarii (CNECSDTI) este urmatoarea:

Vicepresedinte: Virgil Muraru
- Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Masini si Instalatii Destinate Agriculturii si Industriei Alimentare

Doru Vladimir Puscasu - CEPROCIM

Este director stiintific in consiliul director al CEPROCIM si membru in consiliul de administratie al institutiei. CEPROCIM este o societate comerciala pe actiuni cu capital privat 99,34% care are ca principal obiect de activitate cercetarea dezvoltarea in stiinte naturale si inginerie, potrivit site-ului institutiei.

Doru Vladimir Puscasu face parte din conducerea stiintifica a institutiei din 1992, a absolvit Facultatea de Chimie Industriala la Universitatea Politehnica Timisoara, promotia 1971, si a obtinut titlul de doctor inginer in 1986.  

In 1999 a absolvit cursul de Management si Relatii Internationale la Scuola di Direzione
Aziendale dell Universita Luigi Bocconi, Milano. Citeste aici mai multe despre activitatea lui Doru Vladimir Puscasu.
 
Nicolae Burnete - Universitatea Tehnica Cluj

Nicolae Burnete
Foto: CV Nicolae Burnete
Nicolae Burnete (52 de ani) a candidat la functia de rector al Universitatii Tehnice din Cluj-Napoca, pozitie care a fost castigata la inceputul anului de profesorul Aurel Vlaicu. Din 2004 pana in 2012 a fost decan al Facultatii de Mecanica din cadrul Universitatii Tehnice din Cluj-Napoca si membru in senatul universitatii.

In 1979 a absolvit liceul Liceul nr. 1, Alba Iulia, ca sef de promotie. In 1985 a obtinut diploma de inginer in Mecanica Agricola la Institutul Politehnic Cluj-Napoca - sef de promotie. In iulie 2004 a facut un stagiu de Instruire in biodiesel in Toulouse, Franta, in mai 2004 instruire in biodiesel la Universitat Hohenheim, Germania.

Vezi aici CV-ul integral al lui Nicolae Burnete, lista lucrarilor stiintifice publicate si lista contractelor de cercetare stiintifica.

Petru Andea
- Universitatea Politehnica din Timisoara

Petru Andea
Foto: Agerpres
Petru Andea (63 de ani) este profesor al Facultatii de Electrotehnica si Electroenergetica din cadrul Universitatii Politehnica Timisoara, unde a fost si decan din 2008. In perioada 2004-2008 a fost deputat de Timis din partea PSD.

In 1972 a obtinut diploma de inginer la Facultatea Electrotehnica, Sectia Electromecanica, in cadrul Universitatii Politehnica Timisoara, si de atunci lucreaza in cadrul universitatii. Potrivit unui CV din 2008, Petru Andea are 13 brevete de inventii, a obtinut Ordinul Muncii Cl. a III-a, iar in 1979 a primit Medalia "Meritul stiintific".

Vezi aici CV-ul lui Petru Andea


Victor Stoica - Universitatea de Medicina si Farmacie "Carol Davila" din Bucuresti

A fost decan al Facultatii de Medicina din cadrul UMF "Carol Davila" din Bucuresti din 2008. Potrivit declaratiei de interese din 2010, Victor Stoica era actionar la SIF Muntenia din Bucuresti, la SIF Banat-Crisana, SIF Moldova din Bacau, SIF Transilvania din Brasov, SIF Oltenia din Craiova, era membru al Colegiului Medicilor din Bucuresti si presedinte al filialei din Bucuresti a Societatii Romane de Medicina Interna.

Horia Iovu - Universitatea Politehnica din Bucuresti

Horia Iovu (51 de ani) este decan al Facultatii de Chimie Aplicata si Stiinta Materialelor din cadrul Universitatii Politehnica Bucuresti. In 1986 a obtinut diploma de inginer diplomat la Facultatea de Chimie Industriala, Institutul Politehnic Bucuresti, ca sef de promotie pe tara cu media 9,95.

In 1995 devine doctor in Chimia si ingineria polimerilor, Universitatea Politehnica din Bucuresti. In 1994-1995 a facut o specializare in materiale compozite polimerice la Manchester Metropolitan University, U.K.

Vezi aici CV-ul lui Horia Iovu

Florin Ionescu
- Steinbeis University Berlin

Paul Dobrescu - Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative

Paul Dobrescu
Foto: Agerpres
Paul Dobrescu este profesor universitar, titular de curs pentru disciplinele: Mass media si societatea, Istoria comunicarii, Geopolitica si Globalizare la Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative (SNSPA), al carei rector a fost din 2008 pana la inceputul anului. Este de asemenea profesor indrumator de doctorat (domeniul fundamental Sociologie) la Universitatea Bucuresti.

In 1970 a obtinut diploma de licenta in filosofie la Facultatea de Filosofie din cadrul Universitatii din Bucuresti, iar in 1981 a obtinut titlul de doctor in filosofie la aceeasi universitate. In 2006 a fost visiting professor la Ilmenau University, Germania, iar in 2006 si 2007 a efectuat un stagiu de cercetare la Oxford University (Church Mission Society).

In perioada 1990 - 2004 a fost decan FCRP, iar in 2005 - 2008 prorector SNSPA.

Vezi aici CV-ul lui Paul Dobrescu

Teodor Petrescu a fost numit presedinte al Consiliului National de Etica, iar Romita Iucu membru al acesteia, insa ambii si-au dat demisia cu aproximativ o saptamana inainte ca CNE sa dea un verdict. Mihai Vladimirescu, profesor universitar doctor la catedra istorico-biblica in cadrul Facultatii de Teologie Ortodoxa, Universitatea din Craiova, nu ar fi fost prezent la sedinta CNE in care s-a luat decizia finala, potrivit unor surse.

Amintim ca, pana la aceste numiri,
Consiliul National de Etica era format din Constanta Ganea (presedinte) de la Universitatea de Medicina si Farmacie Carol Davila,Bucuresti, Marius Echim (vicepresedinte) de la Institutul de Stiinte Spatiale Bucuresti,  Mihaela Baibarac - Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Materialelor, INCDFM Bucuresti, Magurele, Doina Balahur -  Universitatea Alexandru Ioan Cuza, Iasi, Titus Beu - Universitatea Babes-Bolyai Cluj-Napoca, Liliana Braescu - Universitatea de Vest,Timisoara, Cristinel Diaconu - Centrul pentru Fizica Particulelor, Marsilia, Franta, Lucian Nastasa-Kovacs - Institutul de istorie George Baritiu, Cluj-Napoca, Mihai Netea - Universitatea Radboud, Nijmegen, Olanda, Bogdan Olaru - Institutul de Cercetari Economice si Sociale Gheorghe Zane, Iasi, Rodica Potolea - UniversitateaTehnica,Cluj-Napoca.

Consiliul National de Etica este un consiliu consultativ de nivel national, fara personalitate juridica, ce are misiunea de a monitoriza aplicarea normelor de buna conduita morala si profesionala in activitatile de cercetare-dezvoltare din Romania.
Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.

15373 vizualizari

 • +60 (62 voturi)    
  dlor "profesori" (Joi, 19 iulie 2012, 20:25)

  Marcel, ciolacul de padure [utilizator]

  Învăţământul românesc are iluştri înaintaşi, dumneavoastră veţi face parte din iluştrii săi fundaşi. Nenorociţi ordinari!
  • +53 (53 voturi)    
   dezastru (Joi, 19 iulie 2012, 21:12)

   Ionescu [anonim] i-a raspuns lui Marcel, ciolacul de padure

   Cu aceasta eroare istorica, atmosfera din Romania incepe sa redevina greu respirabila.
   • +1 (1 vot)    
    multumita intelectualilor agricoli (Vineri, 20 iulie 2012, 11:40)

    patarlagele [anonim] i-a raspuns lui Ionescu

    ba chiar irespirabila.

    etica universitara din romania este pe mana unor specialisti in chimie (coana abramburica sa traiasca), agricultura (ilie sarbu sa fie de vina?), psd-isti sau a unor necunoscuti, pusi in functie cu mana.

    cum se cheama, cand schimbi juriile inainte sa dea verdictul? legalitate, nu? hai s.k..r

    si mai vor legitimitate.

    scarba eterna, ponta&co!

    la fel si pentru epigonii liberali din usl (de hotii din pdl vorbim alta data)
  • +34 (34 voturi)    
   Propun (Joi, 19 iulie 2012, 21:29)

   nano2k [utilizator] i-a raspuns lui Marcel, ciolacul de padure

   Propun verificarea doctoratelor si masterandelor celor de pe lista.
  • +10 (10 voturi)    
   Info Request (Joi, 19 iulie 2012, 23:33)

   ValyGreavu [anonim] i-a raspuns lui Marcel, ciolacul de padure

   Din cauza ca nimeni nu stie cine este Florin Ionescu, iar pe site-ul nemtilor a disparut orice urma a acelui profesor va rog sa cereti cat mai multi dintre voi informatii despre el de pe pagina lor de contact: http://www.steinbeis-hochschule.de/en/website/contact/contact.html
   • 0 (0 voturi)    
    este (Vineri, 20 iulie 2012, 12:31)

    Alnaibii [anonim] i-a raspuns lui ValyGreavu

    Apare pe lista de lectori: http://www.steinbeis-hochschule.de/fileadmin/content/shb/97537.pdf
  • +10 (10 voturi)    
   re: (Vineri, 20 iulie 2012, 0:33)

   dan [anonim] i-a raspuns lui Marcel, ciolacul de padure

   Studenti, luati aminte pe cine trebuie sa desconsiderati, astia sunt oameni compromisi si fara valoare! Ar trebuie sa le aruncati cu hartii in nas si huiduieli la fiecare curs pana pleaca acasa, in cloaca lor morala!...
  • +5 (5 voturi)    
   Lipseste Nastase.. (Vineri, 20 iulie 2012, 8:48)

   Dianora [utilizator] i-a raspuns lui Marcel, ciolacul de padure

   Asta-i mostenirea lui pentru Romania, putea fi numit membru de "onoare" in comisie.
  • +5 (5 voturi)    
   am avut rabdare (Vineri, 20 iulie 2012, 9:39)

   lucyan [utilizator] i-a raspuns lui Marcel, ciolacul de padure

   si am citi toate comentariile, curios este faptul ca topate au plusuri, semn ca nici sustinatorii lui ponta nu se simt prea bine in situatia de fata...
   eu nu sunt in elita societatii, sunt un om simplu, cu niste studii economice, pe care m-am chinuit foarte mult sa le fac, vroiam sa scap de satucul in care m-am nascut, sa-mi fac o viata mai usoara...
   asta o spun si fiului meu, care din pacate a prins aceste vremuri in care invatamantul a incaput pe mana unor afaceristi, incepand cu andronescu in frunte, cae a desfiintat scolile profesionale pentru a da "material" facultatilor, indiferent daca acesti "specialisti" scosi pe banda rulanta au sau nu aptitudini in meseriile pentru care se pregatesc...
   daca mai completam tabloul cu "modelele" prezentate zilnic la televizor, incepand de la manelisti sau alti cantaciosi si cantacioase pana la prostituate, avem suficiente motive din cae sa tragem concluziile de ce tinerii nu mai sunt atrasi de invatatura...
   bomboana pe coliva o reprezinta in schimb plagiatul lui ponta, evident de pe luna si in care o comisie tehnica nu-si are rostul in analiza, nimeni nu-l acuza ca nu a adus si noutati in lucrarea lui, problema este mult mai simpla, pe langa noutatile aduse si-a insusit 85 pagini din alti autori fara a preciza exact acest lucru, adica fara a pune ghilimele sau note de subsol...
   este o magarie sa spui ca nu a plagiat deoarece in 2003 nu erau aceste reguli, eu m-am nascut cu aceste reguli, asa am fost invatat la scoala, la mine la tara, daca iau un paragraf dintr-un autor trebuie sa folosesc ghilimelele, in orice comentariu la limba romana, cand citai un vers, o expresie, trebuiau puse in ghilimele... ponta in ce lume a trait? acesti profesori universitari, unde au facut scolile? unde au luat doctoratele?
   cum poti motiva un copil sa invete cand se poate ca un repetent sa fie presedinte? un plagiator sa fie prim ministru si sa-si numeasca oameni care sa-i acopere furtul? ce mai poti face cu o diploma obtinuta cu sudoare in rom
 • +46 (48 voturi)    
  Rusine sa va fie! (Joi, 19 iulie 2012, 20:29)

  kinn [anonim]

  Sunteti o pata pe obrazul natiunii.
 • +49 (49 voturi)    
  WC-ul intelectualilor ratati (Joi, 19 iulie 2012, 20:34)

  vvvali [utilizator]

  Unde PONTA si-a facut 'treaba' mare niste profesori lingai au mancat si-au spus ca treaba e chiar gustoasa si are aroma placuta!

  Pofta buna!
 • +39 (39 voturi)    
  decizie politica! (Joi, 19 iulie 2012, 20:34)

  mucenic [anonim]

  doua comisii, doua vederi opuse. Una minte. Dezavantaj Ponta fiindca a manipulat comisiile si a populat pe cea noua cu mafioti.
 • +36 (36 voturi)    
  VERIFICARE! (Joi, 19 iulie 2012, 20:34)

  copernic [anonim]

  Inclusiv Vladimirescu de la Craiova si-a dat demisia de ceva vreme din CNE. Care au fost de fapt membrii prezenti la sedinta de analizare a plagiatului lui Ponta?
  • +6 (6 voturi)    
   Cati au fost? (Vineri, 20 iulie 2012, 9:03)

   Ccoto [utilizator] i-a raspuns lui copernic

   In afara de cei care si-au dat demisia inca de saptamana trecuta, au mai fost 2 din lista de mai sus care au parasit sedinta (vedeti articol EVZ din ziua defasurarii sedintei). E vorba de Iovu Horia si Paul Dobrescu.
 • +37 (37 voturi)    
  Felicitari (Joi, 19 iulie 2012, 20:36)

  abramburica [anonim]

  Doresc sa-mi exprim satisfactia pentru modul impecabil prin care voi, telectualii neamului ati luat aceasta decizie. Propun ca Ministerul Educatiei sa va verifice si voua lucrarile, dragilor, fiindca am impresia ca vreti sa va aparati pe voi insiva.
  Sa va fie de bine. Nu uitati sa trageti apa!
 • +19 (19 voturi)    
  Opa!Un nou episod din seria "Cine pe cine critică" (Joi, 19 iulie 2012, 20:39)

  The Knight [utilizator]

  Ați găsit voi o scuză, sclavilor. Ce bine că sunteți puțini și maghiari.
 • +34 (34 voturi)    
  Rusine (Joi, 19 iulie 2012, 20:40)

  Petru [anonim]

  Aceste persoane ar trebuie sa paraseasca sistemul de invatamant de indata. Rusine, rusine, rusine
 • +39 (39 voturi)    
  Sa va ajute Dumnezeu , (Joi, 19 iulie 2012, 20:40)

  potaissa [utilizator]

  asa cum ati ajutat si voi tara.
 • +36 (38 voturi)    
  ctrl+V (Joi, 19 iulie 2012, 20:44)

  ion iliescu [anonim]

  numai unul si unul.... inginerii, se stie, de pe vremea impuscatului se pricep la orice.... inclusiv la drept...

  mi-e sila.... si rusine ca sint roman...
 • +27 (29 voturi)    
  Publicati adresele de email (Joi, 19 iulie 2012, 20:45)

  Lucian [anonim]

  Ar trebui publicate si adresele de email ale distinsilor profesori care s-au compromis. Zeci de mii de oameni vor sa le transmita personal felicitarile pentru decizia luata.
  De asemenea ar trebui cercetate lucrarile dumnealor de doctorat in perioada urmatoare, nu m-ar mira sa se descopere ca au plagiat la randul lor.
 • +19 (19 voturi)    
  unul din comisie (Joi, 19 iulie 2012, 20:47)

  grosu [anonim]

  este Nicolaie Burnete. ii puteti cere parerea despre plagiatul lui Ponta aici: nicolae.burnete/at/auto.utcluj.ro
 • +24 (24 voturi)    
  Impostori (Joi, 19 iulie 2012, 20:49)

  savantu [anonim]

  Pe langa lipsa totala de coloana vertebrala trebuie mentionata ipocrizia USLului : parca ziceau ca teza trebuie analizata de specialisti. Nu vad nici un membru al CNE sa aiba calitatea de jurist.

  Iar pseudo-raportul lui mateut cu m mic, este irelevant. La nevoie respectivul iti sustine si ca 2+2=5 daca interesul o cere, doar este avocat.
  • +24 (24 voturi)    
   colegi de partid si de-ai androneascai (Joi, 19 iulie 2012, 21:07)

   lila [utilizator] i-a raspuns lui savantu

   asa e. Sunt doar colegi de partid usl si de-ai androneascai. Cei mai mari nerusinati.
 • +22 (22 voturi)    
  plagiat (Joi, 19 iulie 2012, 20:50)

  tatoi [anonim]

  mi`e greata de banda asta de nenorociti. ati cercetat bine rahatul lui ponta?
 • +20 (20 voturi)    
  RUSINE! (Joi, 19 iulie 2012, 20:52)

  avint [utilizator]

  Invatamantul romanesc este la pamant din cauza voastra, "ILUSTRII" VANDUTI care conduc universitati si doctorate.
 • +19 (19 voturi)    
  plagiat (Joi, 19 iulie 2012, 20:56)

  pensionar [anonim]

  Chiar nu va mai este rusine de nimic.............
 • +17 (17 voturi)    
  Steinbain University stie oare? (Joi, 19 iulie 2012, 20:58)

  Marian [anonim]

  As fi curios sa vad CV-ul lui FLORIN IONESCU. Ce este la Steinbeis University Berlin. Cei de acolo stiu ce a facut? Ce parere au? Mai il tin sau este un simplu "om de serviciu"
  • +9 (9 voturi)    
   Steinbeis University (Joi, 19 iulie 2012, 21:36)

   Curios [anonim] i-a raspuns lui Marian

   este un fel de Dimitire Cantemir-ul Berlinului.
  • +5 (5 voturi)    
   Nu mai este nimic pe site (Joi, 19 iulie 2012, 23:24)

   ValyGreavu [anonim] i-a raspuns lui Marian

   Pe site-ul germanilor nu mai este nimic. Mai sunt ceva cache-uri dar nimic mai mult. Le rusine si lor!
   http://www.steinbeis-hochschule.de/ Cati bani o fi luat porcu ca sa spuna da?!
 • +24 (24 voturi)    
  pacat (Joi, 19 iulie 2012, 21:00)

  Ovidiu [anonim]

  Din pacate D-na Marinela nu a putut participa la sedinta. Cum nu stiti cine este D-na Marinela? Evident femeia de servici , singura specialista in drept international. Ceilalti sunt specialisti in stang(a) international.
 • +23 (23 voturi)    
  Ponta,nimeni nu te mai crede. (Joi, 19 iulie 2012, 21:00)

  mircea [anonim]

  Ponta mai are o singura solutie.Sa-si dea demisia si sa-i ofere sansa amicului Antonescu sa numeasca si el un prim ministru in scurta perioada de sedere la Cotroceni.Ponta ar mai putea si sa-i dea afara pe Pop si Androneasca care prin masinatiunile facute au intarit convingerea ca Ponta a plagiat.Nici nu mai conteaza acum ce va spune o comisie numita dupa interesul lui Ponta.Comisia a reusit sa se faca de ras alaturi de Ponta.Unii viseaza la mariri,mintind.Europa nu mai crede in minciuni si ne vor ajuta sa nu mai mintim.
 • +21 (21 voturi)    
  lepre (Joi, 19 iulie 2012, 21:03)

  traiang [utilizator]

  N-am sa-i pot intelege niciodata pe astfel de oameni care-si fac obrazul soric E clar ca numai interese meschine si cu o plata consistenta au dat acest verdict Nu numai ca nu l-au salvat pe Ponta dar au blamat atatia si atatia profesori decenti si profesionisti.Sunteti mai lepre decat Ponta !!!!
 • +18 (18 voturi)    
  scaraviilor!! (Joi, 19 iulie 2012, 21:07)

  Wanga [utilizator]

  Ma inclin in fata profesionalitatii si corectitudinii voastre, ilustrii mincatori de .......!
  Toata greata si voma, ilusti pupincuristi!
  L-ati asezat pe ilustru comisar linga distinsa cacademiciana de dinanite de 89!
 • +15 (15 voturi)    
  Concret, la ce lucrari se face referire? (Joi, 19 iulie 2012, 21:08)

  Vaile [anonim]

  Doua observatii:

  1. Este obligatia acestei comisii sa prezinte exact lucrarile referite de dansii ca fiind de aceeasi factura cu a lui Ponta. Altfel, decizia lor este nula de drept (sau noi vom afla care sunt ceilalti plagiatori).

  2. Va rugam cercetati si lucrarile de doctorat ale membrilor comisiei, dar mai ales cercetati-le si pe ale celor "indrumati" pe calea doctoratului de acestia. S-ar putea sa mai descoperiti niste plagiatori...
 • +20 (20 voturi)    
  Nu vad.... (Joi, 19 iulie 2012, 21:13)

  Socrate [anonim]

  ....printre toti acesti "ilustri oameni de stiinta" un specialist in sericicultura. In rest foarte bine alesi, mai ales ca teza de doctorat e din domeniul juridic. CNE si lucrarea de doctorat cam in aceleasi raporturi precum baba si mitraliera.
  • +13 (13 voturi)    
   El dottore.. (Joi, 19 iulie 2012, 21:48)

   Plagiatorul [anonim] i-a raspuns lui Socrate

   Niste tarfe prostituatzi politic acesti "telectuali" cu licente academice tip Ceauseasca . Ce sa asteptam , de la astfel de slugoi , de linge blide bolsevice dambovitene ??? Astia isi bat joc de adevaratii oameni de stiinta , intelectuali care si-au obtinut diplomele , titlurile academice muncind , cercetand , studiind zile , nopti in biblioteci, ani , poate tineretzi intregi , iar acum ASTIA , comisarii ii pun pe aceeasi treapta a valorilor , cu huliganii , derbedei , hotii ordinari de plagiatori , semidoctii de tipul "Ponta" !!! RUSINE SA LE FIE ACESTOR SLUGOI COMISARI , probabil si fosti turnatori !!!
   • 0 (0 voturi)    
    El dottore (Duminică, 22 iulie 2012, 8:38)

    nicolae [anonim] i-a raspuns lui Plagiatorul

    de accord, cu o precizare:
    - Teza de doctorat a Elenei Ceaușescu a fost legal întocmită
    - După această lucrare s-a construit 3 unități de producție: 2 în Romania și una în Germania (În acea perioadă în RFG)
  • +5 (5 voturi)    
   Uite domeniile de competenta (Joi, 19 iulie 2012, 23:25)

   ValyGreavu [anonim] i-a raspuns lui Socrate

   Ciment
   Mecanica
   Teologie
   Electromecanica
   Medicina
   Polimeri
 • +21 (21 voturi)    
  In plus... (Joi, 19 iulie 2012, 21:19)

  Vasile [anonim]

  ... aceasta oficializeaza statutul de "fabrica de diplome" al universitatilor la care "activeaza" acesti indivizi.

  Acestea sunt:
  - Universitatea Tehnica Cluj
  - Universitatea din Craiova
  - Universitatea Politehnica din Timisoara
  - Universitatea de Medicina si Farmacie "Carol Davila" din Bucuresti
  - Universitatea Politehnica din Bucuresti
  - Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative

  Toate aceste scoli si universitati sunt de acum in mod oficial "fabrici de diplome".

  Din pacate, si eu am terminat una dintre aceste fabrici de diplome si de acum nu ma va mai crede nimeni cand voi spune ca mi-am luat examenele in mod corect...
  • +8 (8 voturi)    
   Cine este Florin Ionescu - Steinbeis University Be (Joi, 19 iulie 2012, 21:50)

   Comisia de Etica Bula & Co. [anonim] i-a raspuns lui Vasile

   Poate imi poate spune cineva cine este Florin Ionescu - Steinbeis University Berlin.
   Presupun ca a fost trmis ca sa dezminta FAZ-ul care dupa cum se stie este un ziar cumparat si manipulat (impreuna cu alte publicatii) de fascistii lui Basescu.
 • +16 (16 voturi)    
  Teza este originala! (Joi, 19 iulie 2012, 21:24)

  Comisia de Etica Bula & Co. [anonim]

  Intrunita in sedinta extraordinara "Comisia de Etica Bula & Co" hotareste in unamitate ca TEZA DE DOCTORAT A DOCTORULUI (scuzati repetitia!) ESTE ORIGINALA!
  Vom prezenta in scurt timp dovezile zdrobitoare (desigur daca nu uitam) ca clica de fascisti ai lui Basescu a folosit MASINA TIMPULUI pentru a compromite pe Ponta. Au copiat peste 80 de pagini din LUCRAREA ORIGINALA si au publicata la o data anterioara!
  Vom face SESIZARE si la TRIBUNALUl TEMPORAR pentru pedepsirea celor vinovati!
  Aceasta este o hotarare definitiva care nu mai poate fi atacata!
  • +9 (9 voturi)    
   Complectare de la Comisia de Etica Bula & Co. (Joi, 19 iulie 2012, 21:40)

   Comisia de Etica Bula & Co. [anonim] i-a raspuns lui Comisia de Etica Bula & Co.

   In plus precizam ca "dovezile"" au fost inaintate de dimineata la Consiliul National de Etica aflat in subordinea Ministerului Educatiei si acest fapt explica hotararea luata.
   In realitate decizia a fost luata cu "o majoritate zdrobitoare de peste 100%" - s-a cerut si votul spiritului lui Leana!
 • +9 (9 voturi)    
  epigoni (Joi, 19 iulie 2012, 21:27)

  zot [utilizator]

  va vindeti ptr un pumn de galbeni;
  rusinea natiei, cum credeti ca veti scapa vreodata de aceasta pata care va va urmari si in mormant!
  domnule plagiator, asa cum aliatul geoana nu a scapat de" prostanac" cat a fost in prim planul politicii
  asa vei fi urmarit si tu de acest renume si mai de vreme sau mai tarziu vei da socoteala pentru lipsa de onoare care te caracterizeaza.
 • +10 (10 voturi)    
  comisie (Joi, 19 iulie 2012, 21:28)

  gaga [anonim]

  si ne suparam ca nimeni nu recunoste diplomele din romania, cred ca majoritatea diplomelor din Romania sunt copiate dupa alte diplome. Invatamantul romanesc este PRAF, din pacate scoate ratati pe banda rulanta in frunte cu acesti domni din comisie.
  Vai de capul lor, sunt penibili, ma gandesc ca nici nu au avut de ales cu verdictul, este clar ca nu puteau da un alt verdict
 • +8 (8 voturi)    
  Rusine Horia! (Joi, 19 iulie 2012, 21:53)

  Hubca [anonim]

  Vreau sa ma fac inteles ca sa nu se spuna de catre cineva ca nu l-as cunoaste pe Horia Iovu! A fost instalat de Andronescu ca decan cand d-sa a preluat rectoratul. I s-au dat contracte de la ANCS, a fost promovat in foarte multe comisii de Andronescu. A avut saracul un mare necaz: soacra sa s-a aruncat de la etaj cu copilul sau in brate decedand amandoi. Faptul ca acum face jocurile murdare ale lui Andronescu poate fi interpretat astfel: ce mai poate face in cariera sa dezicandu-se de Andronescu? Nimic! Va ramane ciumat toata viata sa alaturandu-se acestui joc murdar in sprijinul lui Ponta. Iata unde poate duce strategia de juca totul pe o singura carte.
 • +9 (9 voturi)    
  Negrul e alb! (Joi, 19 iulie 2012, 21:53)

  Teris [utilizator]

  Trebuie sa intelegem, onorabililor, ca absolventii dvs. sunt toti de factura lui Ponta.
  Jalnic!
 • +9 (9 voturi)    
  dl. Goe a copiat!!! (Joi, 19 iulie 2012, 21:58)

  botea [utilizator]

  Pt. Consiliul Național de Etică: plagiat = furt.
  De ce va plecati in fata unui impostor, a unei puslamale?
  Verticalitatea unei institutii depinde de caracterul fiecaruia in parte.
  De ce n-ati fost lei macar pentru o zi?
  Va simtit bine in piele de maidanez, acum?
 • +14 (14 voturi)    
  Specialisti drept (Joi, 19 iulie 2012, 21:59)

  AdrianCalinescu [anonim]

  Virgil Muraru - Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Masini si Instalatii Destinate Agriculturii si Industriei Alimentare

  Doru Vladimir Puscasu a absolvit Facultatea de Chimie Industriala la Universitatea Politehnica Timisoara

  Nicolae Burnete - decan al Facultatii de Mecanica din cadrul Universitatii Tehnice din Cluj-Napoca

  Victor Stoica - decan al Facultatii de Medicina

  Petru Andea - profesor al Facultatii de Electrotehnica si Electroenergetica

  Mihai Vladimirescu - profesor universitar doctor la catedra istorico-biblica in cadrul Facultatii de Teologie Ortodoxa

  Petru Andea (63 de ani) este profesor al Facultatii de Electrotehnica si Electroenergetica din cadrul Universitatii Politehnica Timisoara

  Victor Stoica - fost decan al Facultatii de Medicina din cadrul UMF "Carol Davila" din Bucuresti

  Horia Iovu (51 de ani) este decan al Facultatii de Chimie Aplicata si Stiinta Materialelor

  Paul Dobrescu - Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative

  Unde sunt expertii in drept, parca numai ei aveau competenta necesara sa aiba o parere asupra doctoratului lui Victor Ponta? Chimistii lui Funeriu din CNADCTU se pricepeau numai la H2O si nu aveau valente in a-si da cu parerea intr-o lucrare de drept de asemenea anvergura? Rusine domnilor de mai sus ca au avut neobrazarea sa-si puna semnatura pe un asemenea document.
 • +11 (11 voturi)    
  slugi nenorocite (Joi, 19 iulie 2012, 22:01)

  elwis [utilizator]

  Si tocmai ziceau ca nu oricine poate sa analizeze o teza de doctorat in drept-astia sint toti specialisti in dret ! Astept sa vad cum va prezentati in fata studentilor ? Slugi nenorocite !
 • +11 (11 voturi)    
  bine ca univ. mari lipsesc din acest circ (Joi, 19 iulie 2012, 22:03)

  calfa [anonim]

  Este remarcabil ca lipsesc toate universitatile importante din tara si relevant ca UniBuc nu da nicio coada de topor la CNE.
  Se stie ca politehnicile patriei nu pun mare pret pe cercetare.
 • +3 (3 voturi)    
  luati-i putin la puricat (Joi, 19 iulie 2012, 22:15)

  grovu [anonim]

  pe membrii acestei extraordinare comisii si o sa gasiti lucruri pe langa care ponta e mic copil.
 • +4 (4 voturi)    
  Profesor (Joi, 19 iulie 2012, 22:26)

  independent [anonim]

  Singurul profesor afiliat la o universitate din afara romaniei este: Prof.Dr. Ing. Ionescu Florin, profesor in Germania la o universitate privata: http://www.steinbeis-hochschule.de. De altfel e o "scoala superiara" cu statut de universitate: http://de.wikipedia.org/wiki/Steinbeis-Hochschule_Berlin. D-l Profesor are titul dea doctor obtinut la Politehnica din Bucuresti in 1981 (http://www.steinbeis-hochschule.de/studium/promotion/professorendoktoren.html) si are un h-index: http://code.google.com/p/citations-gadget/ de exact 2. Mai mult nici nu trebuie comentat, cei care stiu despre ce e vorba pot sa si traga concluziile din liniile de mai sus. Cel mai ciudat e ca mai toti profesori au cv urile publicate, el nu.
 • +3 (3 voturi)    
  vai mama noastra (Joi, 19 iulie 2012, 22:29)

  Dedalus [utilizator]

  "nu se poate aprecia ca doctorandul Victor Ponta si-ar fi insusit paternitatea unor idei, concepte, modele care nu ii apartineau si le-ar fi prezentat drept contributii personale sau originale"

  Oare cum au judecat acesti oameni daca a fost sau nu un plagiat, cand ei nici nu stiu ce e acela?!

  Ma ingrozeste gandul ca probabil asa si cred, adica nu au fost influentati, pur si simplu in marasmul in care ne scaldam cu totii am uitat ce e bine si ce e rau.

  Aproape ca m-as bucura sa aflu ca oamenii astia au fost fortati sa declare asa ceva
 • +3 (3 voturi)    
  RUSINE !!! (Joi, 19 iulie 2012, 22:36)

  George [anonim]

  RUSINE SA LE FIE !!!
 • +3 (3 voturi)    
  specialisti in drept ....unul si unul... (Joi, 19 iulie 2012, 22:39)

  ekman [utilizator]

  Unde sunt specialistii in drept penal international care trebuiau sa faca parte din aceasta comisie?!
 • +3 (3 voturi)    
  Sunt necesare cteva precizari (Joi, 19 iulie 2012, 22:49)

  David [anonim]

  In decembrie 89 si la inceputul anilor 90 cineva foarte istet a pus o intrebare la marile reuniuni care aveau loc in Politehnica. Cine nu a fost pe statele securitatii sa aplaude iar restul sa nu o faca! Au aplaudat cca jumatate restul nu. Conluzia au tras-o singuri: nu mai trebuie sa-i numaram, au fost jumatate. Ce vreau sa spun? Evident ei se stiau intre ei. Politehnicile au fost intesate de securisti pentru ca furnizau specialisti tehnologici pentru exploatare tehnologica a combinatelor. Nu intamplator aceasta "comisie" este formata in majoritate din politehnisti si activisti de la Stefan Gheorghiu. Ei nu au si n-au avut niciodata pretentii de mari savanti. Ei au fost la fel ca Andronescu numai executanti politici. De aceea decizia de spalare a lui Ponta este fireasca in dispretul universitarilor adevarati.
 • +3 (3 voturi)    
  slugi vai si amar de dascalii nostri (Joi, 19 iulie 2012, 23:12)

  cristescu rodica [anonim]

  RUSINE RUSINE RUSINE
  nu mai avem ce astepta
  nimic nu mai poate fi corect, legal ....
  lasati elevii si studentii sa copieze cel putin aici sa fim egali
 • +3 (3 voturi)    
  Oare cum este posibil? (Joi, 19 iulie 2012, 23:18)

  Prof. Dr.-Ing. Florin Ionescu [anonim]

  Sunt tare curios cum a putut cineva care lucreaza in Germania sa fie parte la asa ceva. Am gasit un email, nu stiu daca este actual ( ionescu@htwg-konstanz.de ) dar probabil ca se poate scrie direct la Universitate si ruga ca mesajul sa-i fie transmis:
  Fax: +49/30/293309-20
  sau shb@stw.de ori SU1484@stw.de ori de pe pagina:
  http://www.stw.de/en/careers/careers/news/Ernennung%20von%20Prof.%20Dr.-Ing.%20Florin%20Ionescu_1316161860.html?cHash=f9b6c18c6ad8b2e2d847297157e94197&tx_ttnews%5BbackPid%5D=355
 • +4 (4 voturi)    
  plagiat! (Vineri, 20 iulie 2012, 0:03)

  MAX [anonim]

  subscriu la toata avalansa de indignare dar stau si ma-ntreb unde-i CTP-ul care vitupera cu atita putere impotriva dictatorului"basescu" as avea o nelamurire pe unde umbla?Ca toata ziulica toca la base, acum ii place ?
 • +4 (4 voturi)    
  Record (Vineri, 20 iulie 2012, 0:14)

  YNWA [anonim]

  asta ca nu a plagiat cand 80 si ceva de pagini sunt la fel si vin niste insi si ne spun ca suntem cu totii prosti, ca nu vedem bine, bate pixelul albastru de il asculta cu urechea:))))))
 • +3 (3 voturi)    
  "Felicitari"!!!!! (Vineri, 20 iulie 2012, 0:56)

  Ana [anonim]

  Cu aceasta decizie jenanta, sa nu va surprinda daca nicaieri in lume diplomele romanesti nu o sa mai fie recunoscute. Intr-o luna ati reusit sa ingropati tot ce s-a facut pana acum in sensul asta! Si asa lumea nu avea incredere in diplomele noastre (si pe buna dreptate), acum ati reusit cu adevarat sa legalizati furtul! RUSINE!!!! In ce domeniu si-a loat doctoratul victoras? DREPT??!!???!! Ironia e de-a dreptul, pardon, stangul... EPICA!!!
 • +3 (3 voturi)    
  Vai de noi ! (Vineri, 20 iulie 2012, 3:16)

  M....n [anonim]

  Petru Andea, mare securist si presedinte ASCR pe vremea comunista.....acum expert in drept...mare rusine....se duce totul de rapa, nu mai e nici o speranta...vai si amar de tara asta !
 • +3 (3 voturi)    
  laturi (Vineri, 20 iulie 2012, 6:23)

  corneliu buzelan [anonim]

  Domnilor,care in fata unei evidente,nu vad nimic rau,le transmit din partea mea si a multor amici,toate injuraturile care li se cuvin pentru slugarnicia cu care trateaza un subiect de furt grosolan si le sugerez elevilor si prietenilor lor,sa-i trateze ca pe niste paria,cum merita.Este un proverb care spune"spune-mi cu cine te insotesti ca sa-ti spun cine esti",deci hotul sa insotit cu hotii.-RUSINE pentru cariera voastra si faceti de rusine si tagma din care pretindeti ca faceti parte.
 • +3 (3 voturi)    
  Niste simpli borfasi (Vineri, 20 iulie 2012, 6:33)

  ticbis [utilizator]

  In Germania si in Ungaria, nu s-a putut gasi niciun profesor universitar care sa-i spele de plagiat pe presedintele tarii sau pe ministrul apararii.
  In schimb, in Romania, iata ca oricand se gasesc profesori capabili sa se prostitueze moral si sa acopere furtul intelectual al unui borfas ordinar.
  RUSINE domnilor, v-ati compromis definitiv carierele si profesiile, v-ati compromis definitiv moral si intelectual, v-at vandut sufletele pentru un pumn de arginti!
  Alaturi de Ponta, veti ajunge acolo unde va este locul: la groapa de gunoi a umanitatii! Viitorul va va judeca!
  RUSINE!!!
 • +2 (2 voturi)    
  nu-i invidiez (Vineri, 20 iulie 2012, 7:57)

  catelu [utilizator]

  N-am auzit de nici unul din ei pana acum, dar daca din pozitia de profesor la o universitate au ajuns sa spele cadavre, fie ele si cadavre politice, nu cred ca cineva ii poate invidia.
 • +2 (2 voturi)    
  Avziul Catedrei exista? (Vineri, 20 iulie 2012, 8:50)

  minus [utilizator]

  Potrivit Hotararii nr. 37 din 1999 privind organizarea şi desfăşurarea doctoratului.

  "ART. 24
  (1) În vederea sustinerii publice, teza de doctorat se depune la conducerea I.O.D., cu acordul scris al conducatorului de doctorat şi cu avizul catedrei sau, după caz, al colectivului de cercetare.
  (2) Avizul catedrei sau, după caz, al colectivului de cercetare se obţine în urma depunerii tezei de doctorat la catedra, respectiv la colectivul de cercetare, şi are caracter consultativ."

  De asemenea, potrivit ART. 26, doctorandul poate elabora un rezumat al tezei de doctorat, pe care
  I.O.D. îl transmite unor specialişti în domeniu, din ţara şi din străinătate, pentru obţinerea unor puncte de vedere necesare evaluării, pe ansamblu, a rezultatelor doctorandului.
 • +2 (2 voturi)    
  interesant (Vineri, 20 iulie 2012, 8:57)

  florin [anonim]

  Ma minunez in fiecare zi. Parca spuneau ca un inginer chimist nu poate sa-si dea cu parerea pe o lucrare de drept, dar cu stupoare constat ca in comisie nu exista nici un specialist in drept!
  Ce chestie interesanta.....
 • +2 (2 voturi)    
  Prof. Burnete (Vineri, 20 iulie 2012, 9:00)

  sorin [anonim]

  lista de lucrari a domnului Burnete se poate lua la puricat pe site-ul :
  http://www.mecanica.utcluj.ro/auto/colectiv/burnete.php
  • 0 (0 voturi)    
   burnete (Vineri, 20 iulie 2012, 9:58)

   dan [anonim] i-a raspuns lui sorin

   Nicolae Burnete prieten la catarama cu Ioan Rus
 • +2 (2 voturi)    
  cine este Florin Ionescu? (Vineri, 20 iulie 2012, 9:01)

  Ion Popescu [anonim]

  "http://www.steinbeis-hochschule.de/en/website/search.html
  Search for "florin" and "ionescu"
  Displaying results 1 to 6 out of 6
  Ernennung von Prof. Dr.-Ing. Florin Ionescu 100%
  Ernennung von Prof. Dr.-Ing. Florin Ionescu 16.September 2011 KOM Ernennung von Prof. Dr.-Ing. Florin Ionescu Professor Dr.-Ing. Florin Ionescu erhielt heute durch den Präsidenten der ... für Schnittstellensimulation. Herr Professor Ionescu ist seit dem 01.02.2011 als Professor am STI PKP - ...
  Size: 11.2 K - Created: 02-10-07 - Modified: 11-08-10 15:24
  Appointment of Prof. Dr.-Ing. Florin Ionescu 100%
  Appointment of Prof. Dr.-Ing. Florin Ionescu September 16 2011 KOM Appointment of Prof. Dr.-Ing. Florin Ionescu Today Professor Dr.-Ing. Florin Ionescu received his certificate of appointment as Professor ... of the Steinbeis Univerisity Berlin. Professor is Ionescu is working since February 1st, 2011 for STI PKP - ...
  ............."

  Nu stiu sa ma pronunt daca Ponta a plagiat sau nu; cred ca nu e suficient sa judecam numai dupa partea cu "copy paste", analiza este ceva mai complexa. Or fi lucruri noi si inchegate in restul lucrarii. Daca ne gandim la acei oameni care isi petrec tot timpul in laborator, doctoratul lui Ponta este o frivolitate indecenta (ca nu vorbim aici de Platon sau de Aristotel), ca multe altele de dupa 1989 (sau chiar de dupa 1900). Mi se pare nefiresc faptul ca se face atata caz numai de acest doctorat; Daca stia de asta Basescu atunci cand l-a numit, de ce l-a mai numit? Ca sa aiba material de zazanie? Trebuia sa spuna: "Domnule, consilierii mei considera ca ai o mare problema!" Ce fel de conducator este acela care dintr-o functie inalta nu priveste mai intai interesul national? Oare acesta era interesul national? Toata aceasta tevatura aduce o mare pierdere tarii, in special celor saraci. Si multi, din pacate. E jalnic.
 • +2 (2 voturi)    
  Oameni inteligenti, cei din comisie... (Vineri, 20 iulie 2012, 9:03)

  Sergescu [anonim]

  Din pacate, acest caz ne caracterizeaza ca popor, in general. Pe de o parte, un prim ministru care fura (plagiaza), minte si sfideaza realitatea, pe de alta parte o comisie formata din oameni inteligenti, DAR FARA CARACTER, fara coloana vertebrala. Oameni de tipul acesta au facut posibil comunismul in Romania, oameni ca acestia au dus Romania la coada Europei. Lipsa de caracter, minciuna, servilismul - asta ii caracterizeaza pe multi din compatriotii nostri. Oare oamenii astia din comisie au copii ? Nu se gandesc ca la acesti copii le va fi rusine peste ani cu parintii lor ?
 • +2 (2 voturi)    
  comisia adevarata (Vineri, 20 iulie 2012, 9:11)

  ciupilica [utilizator]

  ion iliescu, adrian nastase, crin antonescu, dan voiculescu, abramburica, vladimir putin, mao tze dun.
 • +2 (2 voturi)    
  Palma (Vineri, 20 iulie 2012, 9:23)

  ion [anonim]

  O noua palma data imaginii Romaniei pe plan international. In alte tari cand niste publicatii serioase(la noi nu exista asa ceva) spun ca este plagiat, nu vorbesc prostii pentru ca nu isi permit, au un blazon. Din aceasta cauza cand oamenii citesc titlu mare Ponta a plagita poate sa vine comisia pacii din Romania sa zica ce vrea ca nu ii crede nimeni. In afara Romaniei (de fapt si in Romania exceptie CNE) Ponta este catalogat ca plagiator.
  Acuma ar trebuie sa li se dea o palma usturatoare acestor facultati contactate cateva persoane care au primit tot felul de distinctii de la ele si intrebati daca nu cred ca ar fi mai bine sa renunte la aceste titluri.
  Cand rand pe rand ar veni cu distinctiile si le-ar lasa la usa facultatilor, poate poate se mai trezesc la realitate si acesti "distinsi" profesori.
 • +2 (2 voturi)    
  Steinbeis Berlin? (Vineri, 20 iulie 2012, 9:28)

  radu [anonim]

  Interesant de vazut ce parere au oficialii acestui Institut Steinbeis din Berlin ( chiar daca nu are rang de universitate, ci scoala superioara) despre integritatea si etica domnului Florin Ionescu. O singura temere am: sa nu se sature UE de noi si de democratia noastra originala, sa ne lase sa ne spalam pe cap intre noi cu diplomele noastre- daca acesta e nivelul- recunoscut de catre „singurul for competent”, prin „comparatie cu alte lucrari de doctorat”. Cum naiba sa ne mai recunoasca cineva vreo diploma?
 • 0 (0 voturi)    
  COLEGII MEI ACADEMICIENII (Vineri, 20 iulie 2012, 9:59)

  coco1963 [utilizator]

  Sunt vajnicii urmasi ai "academicienilor de mare valoare " care i-au dat titlul "SAVANTEI"
  Cum sunt si multi chimisti "specialisti in drept international" tind sa cred ca sunt progeniturile alora

  PONTA , nici VOLGA nu te mai spala de mizerie. De fapt TU ESTI MIZERIE
 • 0 (0 voturi)    
  Parca (Vineri, 20 iulie 2012, 10:10)

  altom [utilizator]

  mai zilele trcute urlau niste politruci USL pe la antene si alte chestii asemanatoare ca este incorect sa-si dea cu parerea despre capodopera lui Ponta, ingineri si alte lifte straine de mediul juridic, pentru ca sunt incapabili sa intelega ceva. OK, in principiu pot fi de acord. UNDE NAIBA SUNT SPECIALISTII IN JUSTITIE DIN COMISIA ASTA DE RAHAT? USL- asi, nici macar nu mai incercati sa vopsiti ata si asta cu tot ce faceti.
  Nasol, nu ati invatat nimic nici macar din istoria recenta, nu mai vorbim de cea indepartata. Au mai incercat unii sa-i fraiereasca pe fata, cu aroganta si totala lipsa de respect si au sfarsit-o urat...Sper sa urmati repede, in asa fel incat copiii mei sa aiba sansa la o tara in care sa poata trai normal.
 • 0 (0 voturi)    
  citez din Domnul Cristoiu (Vineri, 20 iulie 2012, 10:13)

  zmeurat [utilizator]

  atentie pun ghilimele " ne-a luat dracul !" atentie am inchis cu ghilimele si mentionez ca am incheiat citatul .............
 • 0 (0 voturi)    
  ABRAMBURICA (Vineri, 20 iulie 2012, 10:17)

  altom [utilizator]

  a comis-o inca o data - a gasit printre prieteni unii care sa-i doara in pix de numele si reputatia lor si sa dea verdictul ala de toata mila, ma gandesc ca toata comisia are rate in Euro si le e greu, sau pur si simplu sunt doar niste mercenari.
 • 0 (0 voturi)    
  Incredibil (Vineri, 20 iulie 2012, 10:31)

  TomaN [anonim]

  La acest articol toata lumea este de acord cu toata lumea!
  Asa o unanimitate n-am mai vazut de pe vremea cand ne scoteau cu japca sa-l aplaudam pe raposatul!
  Hai sa stric putin armonia ....minusuri ??
 • +1 (1 vot)    
  Pentru cei mai tineri (Vineri, 20 iulie 2012, 10:47)

  TK9 [utilizator]

  Comisia asta e una din multele voci care s-au pronuntat deja in chestiune si, mi se pare, singura care a avut tupeul si nerusinarea sa minta in fata un popor intreg. Sa stiti ca inca e bine, e foarte bine. Pe vremea comunistilor, toate comisiile, toate vocile, de la Ceausescu la ultimul secretar de UTC de la scoala de tractoristi, erau ca asta de mai sus. Minciuna era atotstapinitoare, atmosfera sufocanta, saracia si mizeria indescriptibile, iar daca cineva indraznea sa aiba o opinie divergenta, chiar si pe un subiect minor, era terminat. Puscarie, canal, balamuc, secretari de partid, militie, securitate, confiscat tot, dat afara din casa, din slujba, copiii scosi din facultati/licee.

  Daca ii lasati pe comunisti la putere, sa nu va mirati de ceea ce va vor face...
 • +1 (1 vot)    
  Credeti (Vineri, 20 iulie 2012, 11:15)

  foxy100 [utilizator]

  ca profesorii (inginerii astia nu stiu si n-au constatat pe viu ca lucrarea lui Ponta e plagiat ? Sigur ca au vazut si ei acest lucru numai ca , pentru ei era un moment foarte bun de a mai prinde ceva feliute din tortul(banii) de la Ministerul Educatiei.Credeti ca doamna Andronescu nu va sti sa fie "recunoscatoare" pentru aceste servicii ?
  Apoi , dupa cum stim cu totii , "corb la corb nu-si scoate ochii".
  Daca verdictul era - plagiat - pt.lucrarea lui Ponta , faceau un bine mediului universitar in ansamblu dar pe ei i-a interesat doar de avantajele lor. Efemere.
  Nu conteaza , noi stim , toata tara si toata lumea stie ca Ponta a plagiat deci ca e hot.
  De aceasta eticheta nu-l va scapa nimeni niciodata chiar daca s-ar unii toti inginerii intru-apararea lui.
  Rusine tovarasi profesori.
 • 0 (0 voturi)    
  confirmare (Vineri, 20 iulie 2012, 14:26)

  Prof. Catalin Munteanu [anonim]

  Profesorul Vladimirescu a demisionat din luna iunie din CNE
 • 0 (0 voturi)    
  Felicitari (Vineri, 20 iulie 2012, 14:36)

  Raluca Dobrota [anonim]

  Felicitari Mihai ca nu te-ai facut partas la mizeria aceasta! FELICITARI!
 • 0 (0 voturi)    
  oameni fara coloana... (Sâmbătă, 21 iulie 2012, 0:56)

  pt adevar [anonim]

  Niclola Burnete este un frustrat care a pierdut alegerile pentru rector si face orice sa fie bagat in seama, ii este dator si il are ca mentor pe colegul sau de catedra Ioan Rus,.
 • 0 (0 voturi)    
  Competenta 0 (Duminică, 22 iulie 2012, 11:48)

  tyty [anonim]

  Nici un specialist in drept, titular de catedra juridica sau conducator de doctorate in drept. O gasca de "ingineri" si activisti de la Stefan Ghorghiu si mai ales cel mai in tema un specialist in mecanica agricola. Daca si tractoristii au ajuns sa analizeze doctorate suntem foarte departe de Europa. daca vrea sa mai insemne ceva in tara asta Academia Romana - ca for suprem al cercetarii Romanesti - trebuie sa ia o decizie urgeta, deciziva care sa nu lase loc de interpretare.


Abonare la comentarii cu RSS
Întâlniri on-line | #deladistanță

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by