HARTA INTERACTIVA Autostrada A3 Bucuresti - Ploiesti, deschisa traficului de joi dimineata. Vezi in articol VIDEO turul autostrazii

de Victor Cozmei     HotNews.ro
Joi, 19 iulie 2012, 0:42 Actualitate | Esenţial


Autostrada A3 Bucuresti - Ploiesti a fost deschisa joi circulatiei dupa mai multe termene de finalizare depasite. Sectorul de autostrada, lung de 62 de kilometri si care a costat 450 de milioane de euro, leaga centura Capitalei de centura Municipiului Ploiesti si devine o alternativa la DN1, unul dintre cele mai aglomerate drumuri din tara. Desi termenul initial de finalizare era decembrie 2011, acesta a fost depasit, iar inaugurarea a fost lasata mai intai pentru 15 mai si apoi pentru 30 iunie 2012, insa deschiderea circulatiei a avut loc abia astazi, 19 iulie. Penalizarile, in valoare de 15 milioane de lei, vor fi date Ministerului Sanatatii, anunta la inceputul lunii premierul Ponta.

HotNews.ro si Privesc.eu au transmis LIVE VIDEO turul noii autostrazi


 • Da click pe harta pe segmentele de autostrada colorate diferit pentru a afla mai multe detalii
 • Deschide meniul "Legend" de pe harta pentru a vedea legenda elementelor de pe harta
 • Da zoom pe harta pentru a vedea traseul mai indeaproapeVezi harta mare in ArcGIS.com
Harta de baza - Bing Maps Road - Microsoft Corporation and its data suppliers este oferita prin intermediul serviciului de cloud ArcGIS.com, serviciu oferit de ESRI.

Nota: Harta folosita ca fundal (Basemap) este harta "Bing Maps Road" a Microsoft Corporation. Eventualele denumiri sau reprezentari gresite pe harta de fundal (Ex: Denumirea de "Gheorghe Gheorghiu-Dej" pentru orasul Onesti) nu tin de HotNews.ro sau de Esri Romania.


Lucrarile la Autostrada Bucuresti-Ploiesti sunt impartite in doua sectoare, respectiv Bucuresti-Moara Vlasiei, unde lucreaza consortiul italian Impressa Pizzarotti/Tirrena Scavi, si Moara Vlasiei-Ploiesti, construit de asocierea Spedition UMB/Pa&Co International/Euroconstruct '98/Com-Axa. 

Intotal este vorba de 62 de kilometri, iar valoarea totala a lucrarilor este de 450 milioane euro.
 
Chiar daca autostrada este deschisa incepand de joi circulatiei rutiere, lucrarile aferente autostrazii inca nu sunt finalizate in totalitate, ramand sa fie terminat, printre altele, si nodul rutier de la intersectia cu DJ101.

In plus, autostrada inca nu beneficiaza de spatii amenajate pentru parcari si nici de benzinarii, aceste lucruri urmand a fi finalizate in perioada urmatoare. Viteza maxima legala, pentru moment, a fost stabilita la 100 km/h.

Centura porneste de la Centura Capitalei cu un tronson cu 3 benzi pe sens

Primul dintre cele doua tronsoane, in lungime de 19,5 km, este singurul tronson de autostrada din Romania care are cate trei benzi de circulatie pe sens. Din acest tronson, joi sunt inaugurati 13 km, de la Centura pana la nodul de la Moara Vlasiei, urmand ca ultimii 6,5 kilometir, de la Centura Capitalei pana in Soseaua Petricani sa fie finalizati in scurt timp.

Oficial, pentru bucata de autostrada de la Centura pana in Soseaua Petricani, termenul de finalizare este octombrie 2012, insa foarte probabil aceasta bucata va fi gata abia anul viitor.

Autostrada va porni, momentan, din Centura de Nord a Capitalei unde a fost amenajat un nod rutier cu sens giratoriu si se va termina in centura municipiului Ploiesti, in localitatea Barcanesti.Sursa foto: Forumul Skyscrapercity.com / User Baiazid

Ponta: Penalizarile pentru intarzieri - 15 milioane de lei - vor fi date la Ministerul Sanatatii

Termenul original de finalizare al autostrazii era 15 decembrie 2011, insa acesta a fost depasit, iar inaugurarea a fost lasata pentru primavara 2012.

Guvernul Ungureanu, spera in luna aprilie ca lucrarile la tronsonul de autostrada Bucuresti-Ploiesti sa fie incheiatepe 15 mai. Dupa schimbarea guvernarii, ministrul Transporturilor Ovidiu Silaghi anunta in luna mai ca termenul de finalizare si inaugurare al autostrazii urma sa fie 30 iunie, insa si acest termen a fost depasit.

La cateva zile dupa, intr-o vizita pe santier, premierul Victor Ponta a declarat ca banii din penalizarile care vor fi aplicate constructorilor pentru intarzieri vor fi dati la bugetul Ministerului Sanatatii.

"Astazi ar fi trebuit sa mergem pe aceasta autostrada. Vreau sa merg sa vad, ma bucur ca pe primul tronson lucrurile sunt in regula, sa vedem unde si exact ce probleme mai sunt. Vreau sa le luam banii celor care sunt de vina. Pana in acest moment e vorba de 15 milioane de lei penalitati, am si gasit ce facem cu ei. (...) Toti ii dam la situatia extrem de grava, la bolnavii cu boli incurabile care ne-au transmis un apel disperat. Imi doresc totusi sa se termine aceasta autostrada, nu doar sa incasam penalizari", a precizat Victor Ponta pe 5 iulie.

Tronsonul Bucuresti - Moara Vlasiei, km 0+000 - km 19+500

Lungime (km) - 19.50 km
Finantare - Guvernul Romaniei
Valoarea estimata a proiectului - 183,62 Mil Euro
Proiectant - JV Pizzaroti & Tirena Scavi
Consultant - Asocierea Consitrans & Consugal
Constructor - JV Pizzaroti & Tirena Scavi
Lucrari de arta - Poduri: 6; Pasaje: 5; Podete: 16; Noduri rutiere: 3
Termen incepere - Mai 2008
Termen estimat finalizare - Sectorul km 0+000 - km 6+500 - 05.10.2012; sectorul km 6+500 - km 19+500 - 30.06.2012
Perioada garantie - 36 luni

Tronsonul Moara Vlasiei - Ploiesti, km 19+500 - km 62+000

Lungime (km) - 42.50 km
Finantare - Guvernul Romaniei
Valoarea estimata a proiectului - 238 Mil Euro
Proiectant - Asocierea SC Spedition UMB SRL, SC PA&CO International SRL, SC Euroconstruct Trading 98 SRL, SC Com-Axa SRL
Consultant - Asocierea Consitrans & Consugal
Constructor - Asocierea SC Spedition UMB SRL, SC PA&CO International SRL, SC Euroconstruct Trading 98 SRL, SC Com-Axa SRL
Lucrari de arta - Poduri: 11; Pasaje: 17; Podete: 48; Noduri rutiere: 2
Termen incepere - Iunie 2007
Termen estimat finalizare - 30.06.2012
Perioada garantie - 36 luni
Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.

104796 vizualizari

 • +10 (10 voturi)    
  In 2007... (Joi, 19 iulie 2012, 8:40)

  prompt [utilizator]

  ...cand s-a ielaborat proiectul, autostrada incepea de la intersectia Petricani cu str. Fabrica de Glucoza in cart Pipera cu un sens giratoriu. De aici pleaca o autostrada tip urban cu cate 3 benzi pe sens si tramvai pe mijloc, care se continua peste CF Constanta pana la linia de centura (6,5 km) in locul unde azi se va inaugura ,,restul" pana la Ploiesti. Tratez ce se inaugureaza ca pe un rest pentru ca primii 6,5 km pe teritoriul Bucurestiului ar fi rezolvat foarte multe probleme ale circulatiei in zona de nord. Vinovatii? Cautati la primaria Bucurestiului si la mafiile imobiliare!
  • +3 (3 voturi)    
   nu ar fi rezolvat nimic (Joi, 19 iulie 2012, 9:38)

   mm [anonim] i-a raspuns lui prompt

   De fapt ar fi "rezolvat" de tot intersecția Doamna Ghica - Colentina
 • +5 (9 voturi)    
  Daca nu era baiazid ce faceati ?! (Joi, 19 iulie 2012, 8:41)

  Mokele [anonim]

  Si voi si Capital si Realitatea ati luat pozele lui Baiazid, moca. Este chair atat de greu sa faceti un raport de capul vostru ? Baiazid a initiat si intrebarile tehnice pentru autostrada. Si a fost singurul ! Oare pentru ca ziaristii stiu numai sa scrie despre si contra politicienilor in functie de dorinta patronului iar capacitatea de a face un reportaj a disparut cu desavarsire.
  • 0 (4 voturi)    
   Punct lovit. (Joi, 19 iulie 2012, 8:52)

   yoyo [anonim] i-a raspuns lui Mokele

   Foarte, foarte putini reporteri mai stiu sa faca un reportaj adevarat.
  • -3 (5 voturi)    
   aaaaaoleooooo (Joi, 19 iulie 2012, 9:10)

   un bercean [anonim] i-a raspuns lui Mokele

   adica hn a plagiat? aaaaaa! lovitura de staaaaaat!
   • +1 (7 voturi)    
    Citarea sursei (Joi, 19 iulie 2012, 10:30)

    A. [anonim] i-a raspuns lui un bercean

    Nu, nu este un plagiat deoarece sursa este citată explicit sub fotografie:

    "Sursa foto: Forumul Skyscrapercity.com / User Baiazid".

    De asemenea, atrag atenţia că HotNews nu este un ziar cu zeci de reporteri şi fotografi, ci mai mult un blog de ştiri şi comentarii, multe din materiale fiind preluate de la alte publicaţii sau agenţii de ştiri (permisiune acordată prin contracte şi înţelegeri bilaterale).
    • -2 (4 voturi)    
     drepturi de autor (Joi, 19 iulie 2012, 11:37)

     Gabi [anonim] i-a raspuns lui A.

     Citarea sursei nu este sinonim cu dreptul de a publica ceva (poza articol). A publica (a aduce la cunostinta publicului ceva se poate realiza doar cu acordul autorului (angajat, acord implicit sau tert acord explicit).
     • +1 (1 vot)    
      Domeniul public (Joi, 19 iulie 2012, 14:22)

      A. [anonim] i-a raspuns lui Gabi

      Materialul utilizatorului Baiazid a fost publicat pe un forum ce nu asigură drepturi de autor (de altfel, materialul însuşi nu este însoţit de nicio notă în acest sens), el devenind astfel "public domain".
      • -1 (1 vot)    
       drepturi de autor (reloaded) (Joi, 19 iulie 2012, 15:26)

       Gabi [anonim] i-a raspuns lui A.

       legislatia privind drepturile de autor este foarte clara (in Romania!).
       Ca idee, am reusit inceperea urmaririi penale ale unor persoane care mi-au folosit imaginile "gaiste" pe internet (nu am avut pretentii materiale, dar nu au dorit sa le respecte).
       In alta ordine de idei, in legislatie este clar prevazut cine este autor si cine si in ce conditii are dreptuld e a publica. "public domain" se refera la altceva si este aplicabil in alte conditii (de exemplu cand autorul este necunoscut si nu poate fi identificat).
      • 0 (0 voturi)    
       no copyright notice == all rights reserved (Sâmbătă, 21 iulie 2012, 11:18)

       gica [anonim] i-a raspuns lui A.

       Potrivit conventiei de la Berna SI legislatiei romane, orice e publicat e acoperit AUTOMAT de dreptul de autor, nu e nevoie de nici o nota sau notita -- implicit se considera ca 'toate drepturile sint rezervate' de catre autor.

       Autorul trebuie sa puna o nota doar daca vrea sa RENUNTE la anumite drepturi (ca in cazul GPL, Creative Commons, etc).
 • +2 (6 voturi)    
  Atentie!!! (Joi, 19 iulie 2012, 9:06)

  Nila [utilizator]

  Autostrada Bucuresti-Ploiesti nu are iesiri decat la cele 2 capete !!! :)
  Sunt si restrictii de viteza (pana la 100km/h)... In aceste conditii de ce este inaugurata astazi de catre Ctrl+C+V?
  • +1 (3 voturi)    
   Snagov (Joi, 19 iulie 2012, 9:37)

   Ion [anonim] i-a raspuns lui Nila

   Exista o iesire perfect functionala la Snagov.
   • +2 (2 voturi)    
    azi nu e... (Joi, 19 iulie 2012, 14:54)

    mache [utilizator] i-a raspuns lui Ion

    ... dar mai incearca maine :)
   • 0 (0 voturi)    
    ihi (Joi, 19 iulie 2012, 20:36)

    goguleana lugojana [utilizator] i-a raspuns lui Ion

    da, ca acolo stau toti bastanii. restul muritorilor sa ocoleasca toata tara
  • +4 (6 voturi)    
   Correct :) (Joi, 19 iulie 2012, 9:54)

   Xerox [anonim] i-a raspuns lui Nila

   Ctrl C & Ctrl V
  • +3 (3 voturi)    
   Ii e tema de ce-o sa vina... (Joi, 19 iulie 2012, 11:39)

   Jane Doe [utilizator] i-a raspuns lui Nila

   si e disperat, s-apara si el in poze :) Sa ramana dovezi, cum ca a fost un mare om politic :)
  • +2 (2 voturi)    
   mai informeaza-te (Joi, 19 iulie 2012, 14:48)

   toni [anonim] i-a raspuns lui Nila

   sunt de fapt 2 iesiri : la moara vlasiei si mai apoi la snagov intersectiecu dj184...
 • +4 (4 voturi)    
  kilometrul verde (Joi, 19 iulie 2012, 9:13)

  edx [utilizator]

  a murit in fasa, cu toate declaratiile "oficiabililor" din minister.
  http://optar.ro/wp-content/uploads/2012/06/acord_MTI2.pdf
  ce sa te astepti de la guvernul asta... daca PM minte de rupe doar nu or fi mai buni ministrii.
 • +1 (3 voturi)    
  Garantie (Joi, 19 iulie 2012, 9:24)

  cercetashu [anonim]

  Sincer nu ma pricep bine dar o perioada de garantie de 3 ani pt o asemenea lucrare mie mi se pare putin. In Germania sunt autostrazi de pe vremea celui de al doilea razboi mondial. Daca te duci si dai 36 de luni garantie acolo te trimit la plimbare nemtii imediat. Bineteles sunt si conditii la garantia asta dar dupa cum pare cred ca 36 de luni au dat ganatie la orice altceva numai la asfalt nu ca daca e pus de Domn Casuneanu garantat in max 24 de luni e cu gropi si trebuie reparat.
  Dar deh dupa 2 ani mai pui niste plombe si dupa 3 ani cand expira o mai construim odata.
  • +4 (4 voturi)    
   garantie :)) (Joi, 19 iulie 2012, 9:59)

   bobby [anonim] i-a raspuns lui cercetashu

   100 de ani a fost garantat un pod, a fost construit de o companie germana pe vremea imperiului austro-ungar si a iesit din garantie acum cativa ani, Primaria din comuna x a ramas blocata cand a primit scrisoarea ca a iesit din garantie, vorbim de un caz real dat la tv acum cativa ani 2 max 3. iar KM de autostrada in campie la un calcul simplu reiese de 7.25 mil Euro, in timp ce bulgarii au inaugurat o autostrada (un tronson spre pare) de numai 1,7 mil Euro/km.... "pute rau". Un calcul simplu si la aceeasi cotatie daca angajam compania ce lucreaza in Bulgaria ne tragem autostrada pana la Drobeta si legam sud estul cu sud vestul tarii de banii bagati in buzunare golanilor astia ce construiesc 60km in 10 ani la costuri de 5 ori mai mari.

   "Penalizarile, in valoare de 15 milioane de lei, vor fi date Ministerului Sanatatii, anunta la inceputul lunii premierul Ponta." Exprimare de clasa a 2-a, am citit de 3 ori caci nu intelegeam, poate vreti sa spuneti ca banii primiti de la constructori in urma platii penalizarilor vor fi dati MS.
   • 0 (0 voturi)    
    despre garantie (Joi, 19 iulie 2012, 17:49)

    dragos [anonim] i-a raspuns lui bobby

    stimate bobita, nu e vorba despre niciun sat si de nicio companie germana... cazul despre care vorbesti tu se refera la un pod din targu jiu construit prin 1904 a carui termen de expirare a garantiei a fost adus la cunostinta primariei de acolo... oricum, podul nu mai era de ani buni folosit decat pentru pietoni...
    al doilea aspect: garantia se refera la durata in care orice defectiune - oricat de mica - ce apare la aceasta constructie, se face pe banii constructorului. vad ca multi confunda durata de utilizare cu garantia... e cu totul altceva... cat despre autostrazile din germania, alea au fost rasrenovate de la Hitler incoace...
    faptul ca nu intelegi ce scrie in acel comunicat se datoreaza lipsei tale de a `citi` virgulele, nu unei exprimari defectuoase... "Penalizarile, in valoare de 15 milioane de lei, vor fi date Ministerului Sanatatii" - asta trebuia pusa de ziar in ghilimele, pentru ca ar fi vorba de cuvintele lui ponta. asa nu ai mai fi avut probleme sa intelegi...
 • +7 (7 voturi)    
  Politicieni, iar v-a mers mintea invers! (Joi, 19 iulie 2012, 9:36)

  John M. [utilizator]

  Aglomeratia de pe DN1 era un inhibitor pentru bucurestenii si ploiestenii care s-ar fi dus la munte, dar nu vroiau sa-si petreaca ore bune in masina, sub un soare naucitor, intre Comarnic si Azuga. Sau inte Predeal si Busteni. Acum, in ideea ca se circula usor, toata lumea va da buzna pe autostrada (si DN1!) spre munte si se va bloca la Comarnic. Va fi urgie !
  Trebuia sa terminati mai intai tronsonul Comarnic-Brasov. Ooops!
  • +2 (2 voturi)    
   + si - (Joi, 19 iulie 2012, 10:39)

   Adrian [anonim] i-a raspuns lui John M.

   Ca de obicei, cand se face o autostrada sunt oameni care castiga si oameni care pierd.
   Se bucura unii care stau aproape de autostrada si vor putea acum sa isi vanda eventualele proprietati doritorilor care vor sa stea in apropierea bucurestiului si sa ajunga inapoi in oras si vor pierde din business unele bezinarii de pe DN1.
   La fel unii din cei ce locuiesc aproape de DN1 se vor bucura ca se elibereaza drumul pe care eventual se duc la munca in fiecare zii pe cand altii isi pierd din nou din micile modalitati de subzistenta pe care le practicau de genul vandut flori la ghiveci pe marginea drumului.

   Pentru noi ca soferi oricum e bine ca avem mai multe variante!
 • +4 (4 voturi)    
  poate gresesc (Joi, 19 iulie 2012, 9:46)

  asasasa [anonim]

  dar intr-o tara civilizata, cu banii astia cred ca s-ar fi construit cel putin 100 km de autostrada, mai ales in conditii de relief relativ prietenos.
  • +2 (2 voturi)    
   Au aparut in presa (Joi, 19 iulie 2012, 11:09)

   John M. [utilizator] i-a raspuns lui asasasa

   ,sporadic, rapoarte cum ca a fost si aici coruptie mare. Cei din consilii comunale si judetene ce stiau traseul autostrazii din "blue print" au cumparat din vreme terenurile si "s-au lasat greu" la cumpararea lor, probabil de cateva ori pretul pietei. Acelasi lucru si spre Constanta. Cei care au facut "blue print"-ul au trasat autostrada pe pamanturile cumparate de ei, desi statul avea proprietati la cativa zeci de metri distanta si n-ar fi costat nimic.
 • +5 (5 voturi)    
  autostrada (Joi, 19 iulie 2012, 11:19)

  motan [anonim]

  Nu inteleg de ce se lucreaza doar cu jumatati de masura! Se dau in folosinta tronsoane inutile care nu leaga practic nimic de nimic, adica nici un drum valid, leaga un drum al unui localnic al unei comune obscure catre o alta comuna obscura la 40 km departare.
  Acuma au deschis un tronson de autostrada unde se circula cu 80km/h, fara o baricada pe mijloc.

  Toti ghertoii cu Porsche Cayenne, Q7 alb si alte masini de frustrati vor face EXCLUSIV DEPASIRI. Va garantez ca nu se va merge constant cu 80km/h, vor dori multi sa depaseasca. Intotodeauna cei care poseda asemenea masini, nu sunt buni soferi, se lasa doar prada masini respective "daca masina cere ... n-am ce sa fac"! Ehhh, asa se vor intampla accidente si ghici ce: ei scapa - tu mori.
  Radar clar nu o sa fie, asa ca ... free will
 • +7 (9 voturi)    
  Plagiat (Joi, 19 iulie 2012, 11:42)

  vali [anonim]

  :)
  Premierul Ponta este acuzat de un nou Plagiat.
  Si-a insusit realizarea autostrazii Bucuresti Ploiesti si Cernavoda - Constanta si de fapt sunt realizarile altora.
  :)
  O sa ajunga iarasi la etica sau este deja prea evident
  • 0 (2 voturi)    
   aha (Joi, 19 iulie 2012, 13:50)

   Xorciser [utilizator] i-a raspuns lui vali

   Adica cum sunt realizarile altora?

   Sunt realizarile Romaniei, pe banii cetatenilor si pe planurile unor functionari platiti tot din banii cetatenilor.

   Politicienii ar trebui sa aiba decenta sa nu se mai bata in piept cu "realizarile"...
   • 0 (0 voturi)    
    eh (Joi, 19 iulie 2012, 22:51)

    comentez [utilizator] i-a raspuns lui Xorciser

    lasa-i sa se bata cu pumnii in piept numai sa faca ceva.
    Ponta n-a facut nimic,... nimic bun vreau sa zic.
 • +1 (1 vot)    
  Magic (Joi, 19 iulie 2012, 13:48)

  compadre [utilizator]

  3 benzi pe sens ... e deja orgasm
  Pacat ca are numai 60 de Km....
  • +2 (2 voturi)    
   magic? (Joi, 19 iulie 2012, 14:11)

   nero [anonim] i-a raspuns lui compadre

   Vezi ca ai numai 1/3 orgasm. 3 benzi /sens sunt pana la Moara Vlasiei
 • 0 (2 voturi)    
  Incredibil de scump (Joi, 19 iulie 2012, 14:29)

  HP [utilizator]

  Cum naiba sa dai aproape 200 de milioane de euro pe 20 de km de autostrada pe care sa nu ii termini nici in 3 ani ?

  Astia in Spania erau terminati in 4-6 luni, pentru 20 de milioane.
 • +2 (2 voturi)    
  Iesirile de pe autostrada (Joi, 19 iulie 2012, 20:04)

  Adrian [anonim]

  Mi-am propus astazi sa incerc nou deschisa autostrada A3 si cum locuiesc in Balotesti m-am gandit sa ies pe la Moara Vlasiei. Ei bine, am avut surpriza sa constat ca iesirea spre Moara Vlasiei nu este deschisa circulatiei, la fel cum nu este nici cea de la Snagov sau o alta iesire. Asa ca am facut o plimbare ponita din voie si continuata de nevoie pana la Ploiesti si inapoi.

  Cu ocazia asta am facut si un calcul de timp. La dus, socotind din locul in care autostrada inteapa centura si pana unde se termina am facut 30 min. cu o viteza medie de 110 km/ora. La intoarcere, pana in Balotesti am facut 25 de min. (respectand limitele de viteza) iar pana la Baneasa as mai fi facut 12 min. Un total aproximativ de 37 min. Din pacate, cele 7 minute diferenta se pierd parcurgand distanta de la Baneasa pana unde incepe autostrada. Deci, din punct de vedere al timpului pare sa nu fie o diferenta de luat in seama
  .
  Insa, peisajul de-a lungul A3 mi-a placut foarte mult. Sunt 3 paduri prin care trece si in mod constant alte paduri pe langa care trece. De asemenea, m-am bucurat si de privelistea conturului muntilor.

  Un alt plus pentru A3 este sentimentul placut pe care il ofera la condus in comparatie cu agitatia de pe DN1 iar peisajul este net in favoarea A3.

  Incercati noua autostrada A3, o sa va placa. Dar plecati mancati, bauti si cu combustibil suficient pentru ca odata porniti la drum pana la Ploiesti nu puteti face cale intoarsa sau sa iesiti spre o alta localitate si nici nu veti beneficia de alte facilitati anexe drumului.
  • 0 (0 voturi)    
   A3 (Joi, 19 iulie 2012, 22:57)

   Chiareu [anonim] i-a raspuns lui Adrian

   Macar sunt copaci pe marginea drumului, in caz ca vreau sa fac un pipi?
   • 0 (0 voturi)    
    copaci pe margine (Vineri, 20 iulie 2012, 10:04)

    Adrian [anonim] i-a raspuns lui Chiareu

    Un singur popas amenajat, mai aproape de Ploiesti, este chiar in padure insa accesul este blocat cu dale de beton.
 • +1 (1 vot)    
  autostrada de rahat (Joi, 19 iulie 2012, 20:35)

  goguleana lugojana [utilizator]

  pe cuvantul meu, mai bine faceau tunel si stiam o treaba.
  am pierdut azi 20 de minute incercand sa intru si sa ies de pe autostrada asta nenorocita dar se pare ca nu are intrare si iesire decat la capete, ca deh, de aia se cheama Autostrada Bucuresti-Ploiesti (pe viitor Brasov).
  dar ce sa-i faci, tipic romanesc, inainte de alegeri hai sa facem un hei rup si sa dam drumul la o autostrada.
  sau poate o fi fost invers, "toasu' se termina autostrada aia de la bucale la ploesti, nu oganizam si noi nici o alegere nimic?" si iata sa astrele s-au aliniat.
  ca sa nu mai vorbesc ca intri in Bucuresti pe la cucu mucu si faci inca 20 de minute sa intri in oras, sau sa ajungi la aeroport.

  Presupun ca aia de la Constanta e in acelasi hal, dar pe hartie da bine, a deschis-o Ponta ca sa serbeze titlul de doctor. Sa-l vedem peste 6 luni, cand o sa fie un ratat in toata lumea iar peste 2-3 ani se sinucide ca il apuca parerile de rau...
 • 0 (0 voturi)    
  exista gard de protectie ? (Vineri, 20 iulie 2012, 20:50)

  turistul2 [utilizator]

  sau a fost facut bucati si furat deja ? si ce e cu sensul giratoriu in mijlocul autostrazii ?!
  • 0 (0 voturi)    
   incredibil (Luni, 23 iulie 2012, 10:20)

   mircea [anonim] i-a raspuns lui turistul2

   cum poti sa crezi ca poate exista un sens giratoriu in mijlocul unei autostrazi fie ea si in Romania?Fara suparare de pe ce planeta vii?
 • 0 (0 voturi)    
  mail (Marţi, 19 februarie 2013, 19:54)

  torino [anonim]

  fratilor de azi toate iesirile care ei le numeau de urgenta cica sint blocate cu betoane atit intrari cit si iesiri pe a3 asta este rezolvarea lu ponta alti hotii mai rai decit aia din inainte ce facem picamare ?
  • 0 (0 voturi)    
   Despre Autostrada A3 (Vineri, 19 decembrie 2014, 10:45)

   Ctin [anonim] i-a raspuns lui torino

   Iata se termina anul 2014 si cei 6,5 km care trebuiau
   sa aduca autostrada pana la Petricani sunt doar pe hartie.
   Practic mai sunt 12 zile si este anul 2015,DNA-ul taie si spanzura
   prin hotii din tara iar noi jubilam pentru alegerea ui Johannis.
   Ma voi mai intoarce sa scriu dupa inca 2 ani si daca tot pe hartie
   va fi autostrada asta insemna ca hotii sunt prea multi,iar noi prea prosti!


Abonare la comentarii cu RSS

Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by