Vremea va fi in continuare calduroasa, caniculara in vestul, sudul si estul tarii, unde disconfortul termic va fi accentuat. Vor fi innorari temporare, ziua in regiunile nordice, nord-vestice si in zona montana, iar noaptea mai ales in nord si nord-est, unde local vor fi averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. Vor fi conditii de grindina, informeaza Mediafax.

In restul teritoriului cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene se vor semnala pe arii restranse, cu precadere dupa-amiaza si seara.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse, in general, intre 31 si 37 de grade, iar cele minime intre 15 si 25 de grade, usor mai scazute in depresiuni.

Luni, la Bucuresti, vremea va fi in continuare caniculara, iar disconfortul termic accentuat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 37 de grade, iar cea minima va fi de 22...23 de grade. Cerul va fi variabil, cu innorari trecatoare la inceputul noptii cand sunt conditii pentru intensificari ale vantului, descarcari electrice si averse.

Marti, vremea va fi calduroasa in cea mai mare parte a tarii, local caniculara. Cerul va fi variabil, cu innorari temporar accentuate. Vor fi averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului local in regiunile nordice, estice si sudice, precum si in zonele de munte si pe arii restranse in restul teritoriului.

Temperaturile maxime, in scadere usoara in vest, nord, centru si nord-est, vor fi cuprinse, in general, intre 28 si 37 de grade, iar cele minime intre 13 si 24 de grade.