Miercuri, vremea va fi calduroasa, caniculara dupa-amiaza in majoritatea regiunilor, iar disconfortul termic va fi accentuat. Cerul va fi variabil, mai mult senin. In parte a doua a zilei vor fi ploi de scurta durata, insotite de descarcari electrice, pe arii restranse la munte si izolat in regiunile sud-estice. Vantul va sufla slab si moderat, informeaza Mediafax.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 29 si 38 de grade, cu cele mai mici valori pe litoral, iar cele minime intre 15 si 25 de grade, usor mai scazute in depresiuni.

La Bucuresti, vremea va fi calduroasa, caniculara dupa-amiaza, iar indicele de temperatura-umezeala va depasi usor pragul critic. Temperatura maxima va fi de 36...37 de grade. Cerul va fi mai mult senin, iar vantul va sufla in general slab. Minima termica va fi de 19...21 de grade.

Joi, vremea se va mentine caniculara dupa-amiaza in cea mai mare parte a tarii, iar disconfortul termic va fi accentuat. Cerul va fi variabil si in a doua parte a zilei si noaptea vor fi averse, descarcari electrice si unele intensificari ale vantului, local in zona de munte si in sud-estul teritoriului si cu totul izolat in rest. Vor fi conditii de grindina. Temperaturile maxime se vor incadra de la 29...30 de grade pe litoral pana la 38...39 de grade in Banat, Crisana si vestul Olteniei. Valorile minime se vor incadra intre 16 si 26 de grade, mai scazute in depresiuni.