Cardiologul Serban Bradisteanu intr-o interventie telefonica la Antena 3 a discutat despre starea fostului premier Adrian Nastase: "Este internat la terapie intensiva, stabilizat si foarte probabil vom intra in operatie in cursul diminetii". Acesta a continuat metionand: "Glontul a intrat in regiuna mijlocie a gatului. Exista riscul unei infectii, proiectul nefiind steril. Nastase este diabetic, hipertensiv, cardiac toate aceste lucruri ne fac sa fim circumspecti." Serban Bradisteanu a ajuns la spitalul de urgenta dupa ce Nastase a fost adus de ambulanta.

Potrivit informatiilor medicale Nastase are o rana in zona gatului. Proiectilul nu a ramas in gat. De altfel in momentul in care a fost scos pe targa din ambulanta la spital avea in jurul gatului un fular, fara a se vedea bandaje sau perfuzii.

"Nu as vrea sa intru in amanunte medicale dar momentan nu intram acum in operatie pentru ca trebuie sa facem toate investigatiile necesare", a concluzionat Serban Bradisteanu.

Serban Bradisteanu, fostul senator PSD, este acelasi doctor care l-a preluat pe Constantin Nicolescu, seful CJ Arges, cand acesta a suferit un atac la tribunal, cand se judeca cererea procurorilor de arestare preventiva intr-un dosar de coruptie in 2011.

Serban Bradisteanu este el insusi protagonistul unui dosar de coruptie instrumentat de DNA.