Sunt zile decisive pentru viitorul dreptei in Romania. Rezultatele alegerilor locale obliga PDL sa-si reconfigureze prioritatile, in timp ce liberalii sunt prinsi intr-o alianta cu stanga social-democrata. Mihai Razvan Ungureanu este una dintre figurile dreptei romanesti care genereaza sperante mari si asteptari pe masura.

Mihai Razvan UngureanuFoto: Hotnews

Care sunt sansele reconstructiei dreptei romanesti? Liderul carismatic sau solidaritatea unui grup politic credibil si coerent? Evolutia in cadrul unui partid cu experienta guvernarii sau fondarea unui partid nou? Mihai Razvan Ungureanu a discutat online cu cititorii HotNews.

  • Intalnirea s-a incheiat. Din pacate, timpul limitat nu a permis oferirea unui raspuns la toate intrebarile cititorilor. O parte dintre intrebarile cititorilor HotNews.ro au fost preluate in cadrul unui interviu video care va fi publicat in curand.

Nota Redactiei:

  • Pentru a pastra coerenta si relevanta discutiei, nu vom valida comentariile care nu se refera la temele anuntate, care nu contin intrebari sau care constau in atacuri la persoana.
  • Postarile lungi sau care contin mai mult de doua intrebari nu vor fi validate, pentru a da posibilitatea invitatilor sa raspunda la cat mai multe probleme ridicate de cititori.
  • Cele mai interesante intrebari vor fi dezvoltate intr-un interviu realizat de Vlad Mixich.