Luni, in vestul, nordul si centrul tarii, precum si in zona de munte valorile termice vor marca o scadere, iar instabilitatea atmosferica se va mentine accentuata si se va manifesta, mai ales ziua, prin innorari, averse, descarcari electrice, intensificari de scurta durata ale vantului ce mai pot lua aspect de vijelie si cu totul izolat caderi de grindina. Cantitatile de apa vor depasi local 25 l/mp si izolat 50...60 l/mp, informeaza Mediafax. In celelalte regiuni vremea va fi calduroasa, cerul variabil, iar astfel de fenomene se vor semnala pe spatii restranse si in intervale de timp mai scurte.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse, in general, intre 24 si 32 de grade, iar cele minime intre 12 si 20 de grade.

La Bucuresti, vremea va fi calduroasa. Cerul va fi variabil, cu unele innorari in cursul noptii, cand vor fi conditii pentru averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului.

Temperatura maxima va fi de 30...31 de grade, iar cea minima de 18...20 de grade.

Marti, vremea va fi calduroasa si usor instabila. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare, averse si descarcari electrice local in nord-vestul si sudul tarii, iar pe arii restranse si in restul teritoriului. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari la munte si in sud-vest.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse, in general, intre 24 si 33 de grade, iar cele minime intre 12 si 21 de grade.