Cele patru spitale bucurestene unde au fost transportate victimele accidentului din Pasajul Lujerului au inregistrat 86 de prezentari la Unitatile de Primiri Urgente (UPU), sapte persoane ramanand internate, dupa cum au declarat, pentru Mediafax, reprezentantii unitatilor sanitare.

Astfel, la "Floreasca", s-au prezentat 30 de persoane, venite la spital cu ambulanta sau singure. Dintre acestea, patru au ramas internate.

"Dintre cei ramasi in spital, doi au fost internati in clinica de ortopedie, cu fracturi la gamba, unul in clinica de chirurgie plastica, cu o plaga la scalp, iar a patra victima este in clinica de neochirurgie, cu un traumatism cranio-cerebral de nivel II", a precizat dr. Bogdan Oprita, coordonator SMURD Bucuresti si purtator de cuvant al Spitalului Floreasca.

La Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti au ajuns 41 de persoane, dintre care doua, un barbat si o femeie, au fost internate la ortopedie.

La UPU a Spitalului Universitar Elias s-au prezentat, in urma accidentului de la Lujerului, 14 persoane, dintre care una a ramas internata in clinica de ortopedie.

O alta victima, o fetita de opt ani, fost transportata la Spitalul "Grigore Alexandrescu", dar nu a necesitat internare.

Accidentul din Pasajul Lujerului s-a produs miercuri dimineata, la ora 7.25, pe sensul spre Piata Presei, fiind implicate trei tramvaie ale liniei 41, a declarat, pentru Mediafax, purtatorul de cuvant al Regiei Autonome de Transport Bucuresti (RATB), Brandusa Raeceanu.

Potrivit municipalitatii, unul dintre tramvaie a ramas defect pe linie, al doilea a oprit la timp in spatele primului, insa cel de-al treilea nu a reusit acest lucru si le-a lovit pe celelalte doua.