Comentariile unor cititori HotNews.ro despre statuia imparatului Traian sunt citate in presa internationala. Atat agentia AFP, cat si The Daily Telegraph, reiau comentariile ironice a doi cititori HotNews, in articole dedicate statuii care a starnit un torent de ironii in Romania.

Statuia lui Traian in fata MNIRFoto: Hotnews

AFP isi intituleaza articolul "Statuia imparatului Traian sau a unui betiv dezbracat?. Controversa in Romania" si noteaza ca cititorii s-au dezlantuit pe internet la adresa acestei statui.

Agentia franceza de presa reda comentariile a doi cititori HotNews.ro, care sunt preluate de altfel si de cotidianul britanic:

"Bah, oameni buni, ala n-are chiloti pe el, dar maidanezului i-au pus fular la git??? Pai e frig sau nu e?", se intreaba NL

in timp ce I. scrie:

:)) cred ca m-am uitat de 10 ori la poza si nu-mi vine sa cred. Propunere nume: "Bigus Dickus si cainele care leviteaza"

The Daily Telegraph noteaza si reactia unui cititor Times New Roman, sousake, care comenteaza, la articolul intitulat "A fost dezvelit primul monument dedicat maidanezilor din România":

"Titlul original era: 'Cetatean roman dupa achitarea taxelor si impozitelor'".

Un cititor britanic comenteaza, pe Daily Telegraph: "Lol. What about the statue to the "Unknown European Taxpayer....And His Dog(uninsured)."