Luni, vremea va fi calda pentru aceasta data, cu temperaturi maxime cuprinse intre 16 si 26 de grade si minime intre 2 si 12 grade. Cerul va avea innorari in vestul, centrul si nordul tarii, unde temporar vor fi averse, izolat mai insemnate cantitativ, descarcari electrice si unele intensificari ale vantului, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie, citata de Mediafax.

Vor fi conditii de grindina. In restul teritoriului, cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene se vor semnala izolat, mai ales spre seara.

La Bucuresti, vremea va fi calda pentru aceasta data. Cerul va fi variabil, iar conditiile de ploaie de scurta durata vor fi reduse. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi de 24...25 de grade, iar cea minima de 9...11 grade.

Marti, vremea va fi calda, dar in general instabila. Cerul va fi temporar noros si, mai ales in cursul zilei, vor fi averse, insotite de descarcari electrice, precum si de intensificari de scurta durata ale vantului, local in vestul, centrul si nordul tarii si pe arii restranse in sud-est. Izolat vor fi conditii de grindina. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 17 si 25 de grade, iar cele minime se vor situa intre 3 si 13 grade.