Sambata, vremea va fi in general instabila. In majoritatea zonelor cerul va avea innorari temporare si pe arii relativ extinse vor fi averse, insotite local de descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. In special in zonele montane cantitatile de apa pot depasi izolat 15 l/mp, informeaza Mediafax. In Oltenia si in Muntenia cerul va fi variabil, iar aversele se vor semnala doar izolat, mai ales la deal.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 13 si 23 de grade, iar cele minime intre 3 si 11 grade.

La Bucuresti, vremea se va incalzi. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima va fi 21...22 de grade, iar cea minima se va situa in jurul valorii de 9 grade.

La munte, vremea va fi in general instabila. Cerul va fi temporar noros si pe arii relativ extinse vor fi averse, descarcari electrice si unele intensificari de vant. Temperatura aerului nu va avea modificari semnificative fata de ziua precedenta.

Duminica, vremea va fi in general instabila in vestul si nord-vestul tarii, unde temporar innorarile vor fi accentuate si, mai ales dupa-amiaza si seara, vor fi averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului; izolat, in special in zonele montane, cantitatile de apa vor depasi 20 l/mp. In restul teritoriului cerul va fi variabil, cu innorari trecatoare si ploi pe arii restranse.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 15 si 24 de grade, iar cele minime intre 4 si 12 grade, usor mai coborate in estul Transilvaniei, pana la 1 grad.

La munte, vremea va fi in general instabila. Cerul va fi temporar noros si mai ales in cursul zilei, local se vor semnala averse si descarcari electrice. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in timpul ploilor. Temperatura aerului va avea valori comparabile cu cele din ziua precedenta.