Comisarul-sef Christian Ciocan, seful Biroului Informarea Presei din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane si purtatorul de cuvant al acestei institutii, nu a fost suspendat din functie, informeaza Politia Romana, intr-un comunicat. Miercuri dimineata, postul de televiziune B1 TV a anuntat ca ministrul de Interne Gabriel Berca ar fi dat un ordin de suspendare din functie a lui Ciocan. Decizia ar fi venit dupa ce o jurnalista din Bucuresti a depus o plangere la Politie in care l-a acuzat pe Christian Ciocan ca i-ar fi facut avansuri si i-ar fi trimis, noaptea, cateva SMS-uri cu un "continut nepotrivit", a anuntat B1 TV.

Christian CiocanFoto: HotNews.ro

Potrivit postului de televiziune, jurnalista care a facut plangere impotriva lui Christian Ciocanmai sustine ca purtatorul de cuvant al Politiei Romane ar fi amenintat-o ca activitatea ei pe plan profesional va fi afectata.

"Comisarul-sef de politie Christian Ciocan este seful Biroului Informarea Presei din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane si purtatorul de cuvant al acestei institutii. Ofiterul nu a fost vreodata si nu este suspendat din functia publica pe care o detine", se arata in comunicatul remis miercuri de IGPR.

Contactat de Adevarul, Christian Ciocan a sustinut ca nu este cercetat si nu a hartuit pe nimeni: "Eu sunt cel hartuit, dar nu comentez asa ceva. Intrebati-i, va rog, pe cei care spun asa ceva! Eu pot sa spun doar ca de Paste m-am spovedit, m-am impartasit, am facut turul bisericilor. Iar Bunul Dumnezeu va avea grija de fiecare dintre noi!".

In urma cu o luna, Christian Ciocan ar fi intrat in vizorul DIICOT, dupa ce pe un site de socializare au aparut fotografii in care el aparea, la o petrecere, alaturi de doi apropiati ai clanului Camataru.

In decembrie 2010, Christian Ciocan, pe atunci purtator de cuvant al Politiei Capitalei, a fost suspendat din functie, dupa ce in presa au aparut fotografii cu el de la o petrecere, iar superiorii sai au considerat comportamentul sau "nepotrivit".