Premierul Mihai Razvan Ungureanu a afirmat joi ca in Romania exista servicii publice de calitate si, "acolo unde exista cinste, onestitate, competenta, profesionalism, statul functioneaza".

Mihai Razvan UngureanuFoto: Hotnews

"Aveti incredere ca acest stat merita mult mai bine si prin faptul ca dvs sunteti impreuna cu noi aici dovediti ca va intereseaza. Implicati-va, acest stat, aceasta tara are nevoie de un destin nou si (el) e la indemana tuturor", le-a spus el locuitorilor din Teleorman care au participat la inaugurarea Serviciului Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare (SMURD) şi a Dispeceratului Integrat ISU - Ambulanţă în acest judeţ.

"Acolo unde exista cinste, onestitate, competenta, profesionalism, statul functioneaza. Acolo unde nu exista asa ceva, cu totii suferim si e datoria noastra ca asa ceva sa nu se mai intample de acum inainte", a adaugat seful executivului.

Mihai Razvan Ungureanu a afirmat ca modul in care proiectul SMURD a devenit realitate "dovedeste ca se poate lucra in administratie in momentul in care onestitatea si competenta isi dau mana".

Proiectele pentru viitor in ceea ce priveste SMURD vizeaza extinderea capacitatii aeriene, deschiderea a noi baze, si cumpararea de elicoptere, esentiala pentru operativitatea SMURD.

Ministrul de Interne, Gabriel Berca, a precizat ca "foarte curand" va fi pus la dispozitie "un elicopter pentru toata zona de sud, care sa poata interveni in cazurile cele mai grave".