Purtatorul de cuvant al Executivului, Dan Suciu, a dezmintit informatiile potrivit carora ambasadorul Canadei la Bucuresti a avut marti o intrevedere cu premierul Mihai Razvan Ungureanu la Palatul Victoria. Suciu a explicat ca ambasadorul canadian a venit marti la sediul Guvernului pentru o intalnire programata cu consilierul de stat Andreea Paul Vass.

"N-a avut loc nicio intalnire intre premier si ambasadorul Canadei. Prezenta ambasadorului la Guvern este urmare a unei intalniri pe care a avut-o cu consilierul de stat Andreea Paul Vass", a afirmat Dan Suciu intr-o declaratie de presa, subliniind ca discutiile dintre diplomatul canadian si consilierul premierului nu au avut legatura cu privatizarea Cupru Min.

"Orice legatura intre prezenta ambasadorului Canadei in sediul Guvernului si premierul Mihai Razvan Ungureanu este neintemeiata", a spus Suciu.

Totodata, Dan Suciu a precizat ca ministrul Economiei se afla la Guvern pentru a discuta cu premierul despre intalnirea pe care acesta din urma o va avea, marti dupa-amiaza, cu sindicatele.

Presa a relatat marti ca ministrul Economiei Lucian Bode si ambasadorul Canadei la Bucuresti au venit la Guvern, dupa ce autoritatile romane nu au ajuns la un acord cu firma canadiana Roman Copper pentru privatizarea Cupru Min.