Vineri vremea se va raci fata de intervalul precedent. Temperatura aerului va avea valori maxime cuprinse intre 6 si 16 grade, iar cele minime intre -3 si 5 grade, valori apropiate de cele normale pentru aceasta perioada, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie, citata de Mediafax.

Cerul va fi temporar noros si va ploua, ziua in cea mai mare parte a tarii, iar noaptea mai ales in regiunile intracarpatice.

La munte vor fi precipitatii mixte. Vantul va sufla moderat cu intensificari locale in toate zonele, iar la munte va fi tare.

La Bucuresti vremea se va raci, fata de intervalul precedent. Temperatura aerului va fi de 13...14 grade - maxima si 2...3 grade - minima, valori apropiate de cele normale pentru aceasta perioada. Cerul va fi temporar noros, iar in cursul zilei va ploua slab. Vantul va sufla in general moderat.

La munte cerul va fi temporar noros si pe arii extinse se vor semnala precipitatii mixte. Vantul va avea intensificari sustinute, iar pe creste va fi tare. Valorile termice vor fi in scadere fata de intervalul anterior.

Sambata, in tara, vremea va fi normala din punct de vedere termic. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, in general, intre 8 si 16 grade, iar cele minime intre 0 si 8 grade.

Cerul va fi mai mult noros, si mai ales in cursul zilei, va ploua slab, pe arii extinse in jumatatea de nord a tarii si local in rest. In zona de munte precipitatiile vor fi mixte.

Vantul va continua sa sufle moderat cu intensificari locale in toate regiunile, iar la munte va fi tare.

La munte, cerul va fi mai mult noros si pe arii extinse se vor semnala precipitatii mixte. Vantul va continua sa sufle tare. Valorile termice nu vor avea variatii semnificative fata de intervalul precedent.

Duminica la munte, cerul va fi temporar noros si se vor semnala precipitatii mixte, pe arii relativ extinse indeosebi ziua. Vantul va continua sa sufle tare, indeosebi pe creste, iar noatea va slabi in intensitate. Temperatura aerului va avea valori usor mai scazute decat in intervalul anterior.