Un audit intern la Autoritatea Nationala pentru Restituirea Proprietatilor (ANRP) a scos la iveala nereguli masive in activitatea functionarilor, iar Guvernul a sesizat Parchetul si a oprit timp de sase luni emiterea titlurilor de despagubire in cazul imobilelor nationalizate. Dorina Danielescu, sefa ANRP, a discutat online despre mecanismele furtului, despre riscurile Romaniei la CEDO si despre solutiile pentru miile de proprietari de buna-credinta care asteapta despagubirile.

Dorina DanielescuFoto: gov.ro

Carte de vizita Dorina Danielescu:

- Presedinte - Secretar de Stat la ANRP

- Ministerul Justitiei - Biroul pentru prevenirea criminalitatii si de cooperare cu oficiile de recuperare a creantelor din statele membre ale UE (martie - octombrie 2011)

- Ministerul Justitiei - Directia Afaceri Europene (2010 - 2011)

- Ministerul Justitiei - Autoritatea Nationala pentru Cetatenie (sef Serviciu contencios administrativ si juridic) (2010)

- Fost procuror-sef DIICOT - serviciul teritorial Ploiesti

Nota redactiei:

  • Pentru a pastra coerenta si relevanta discutiei, nu vom valida comentariile care nu se refera la temele anuntate, care nu contin intrebari sau care constau in atacuri la persoana.
  • Va rugam sa nu adresati mai mult de doua intrebari pentru a da posibilitatea invitatatilor sa raspunda la cat mai multe probleme ridicate de cititori.
  • Postarile lungi sau care contin mai mult de doua intrebari nu vor fi validate