Patru bucuresteni suspectati ca vindeau heroina in Capitala, pentru sume cuprinse intre 50 si 200 de lei pe doza, au fost arestati, in urma unor perchezitii fiind gasite peste 50 de doze de heroina si aproape tot atatea doze de metadona si diazepam, informeaza, sambata, Politia Romana, citata de Mediafax.

Cele patru persoane, cu varste cuprinse intre 21 si 42 de ani, sunt suspectate ca fac parte dintr-o retea de trafic stradal de heroina din Sectorul 2, se arata intr-un comunicat de presa al Politiei Romane.

Potrivit anchetatorilor, membrii gruparii infractionale procurau importante cantitati de heroina, pe care le redistribuiau cu preturi cuprinse intre 50 si 200 de lei pe doza, in functie de cantitatea de drog continuta.

In baza informatiilor obtinute in acest caz, in 5 martie, ofiterii antidrog, politistii de la combaterea criminalitatii organizate si procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT) - Serviciul Teritorial Bucuresti i-au prins in flagrant delict pe doi dintre membrii gruparii, dupa ce au vandut doua doze de heroina unui consumator de droguri, pentru o suta de lei, tranzactia finalizandu-se in interiorul unui imobil.

In urma perchezitiei domiciliare, politistii au gasit in imobil alte doua persoane, una avand asupra sa sase doze de heroina, 27 de comprimate de metadona si 21 de comprimate de diazepam, iar cealalta detinand pentru vanzare 46 de doze de heroina.

Totodata, in locuinta au mai fost depistati noua consumatori de droguri care isi procurau stupefiantele zilnic de la cei patru suspecti.

Anchetatorii au ridicat pentru cercetari 54 de doze de heroina, 27 de comprimate de metadona, 21 de comprimate de diazepam si 5.776 de lei, despre care existau date ca provin din vanzarea heroinei.

Cei patru membri ai gruparii infractionale au fost prezentati procurorilor DIICOT - Serviciul Teritorial Bucuresti, care au propus cercetarea acestora in stare de arest preventiv, pentru trafic si detinere de droguri de mare risc.

La actiune au participat politistii Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Bucuresti - Serviciul Antidrog si procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism - Serviciul Teritorial Bucuresti. Ofiterii antidrog continua cercetarile pentru documentarea activitatii infractionale a tuturor membrilor gruparii.