Gheorghe Vladan, autorul atacului armat de luni, de la coaforul din zona Perla, le-a spus marti procurorilor ca "nu isi aduce aminte nimic" din cele intamplate cu o zi in urma, potrivit televziunilor de stiri. Parchetul Inaltei Curti de Casatie si Justitie, care a preluat marti cazul, a precizat ca in urma identificarii victimelor s-a stabilit ca agentul Gheorghe Vladean a tras un glont in sotie, care i-a lezat inima si un plaman, in timp ce casiera a fost impuscata de trei ori, fiindu-i lezat unul dintre plamani. Cele doua femei au murit in urma atacului. Tot marti, procurorii au perchezitionat locuinta lui Gheorghe Vladan, acesta fiind pus fata in fata cu fiul sau, caruia i-a spus ca "Ii pare rau".

"Mi-a zis ca ma iubeste si o iubeste si pe mama", a declarat presei fiul sotilor Vladan, adaugand ca tatal sau "Nu stie nici el" de ce a facut acest gest.

Avocata din oficiu a lui Gheorghe Vladan a declarat ca barbatul se afla sub tratament pentru depresie severa, nu este constient de gravitatea celor intamplate, dar regreta ce a facut si a intrebat de mai multe ori daca sotia lui traieste.

Gheorghe Vladan se afla, la aceasta ora, in fata magistratilor, care urmeaza sa decida daca emit mandat de arestare preventiva pe numele sau.