Politisti ai Sectiei 14 Bucuresti sunt cercetati disciplinar in urma atacului armat din Dorobanti, intrucat Florina Vladan a facut plangere impotriva sotului sau, precizand ca acesta detine arma de foc, insa nu s-a urgentat solutionarea reclamatiei, au declarat surse judiciare pentru Mediafax. Luni dupa-amiaza, Gheorghe Vladan a intrat intr-un coafor din blocul Perla din Bucuresti si a impuscat-o pe casiera unitatii, apoi pe sotia sa, dupa care a tras in restul oamenilor ce se aflau acolo. Doua dintre persoane au murit, iar alte sase se afla in spital.

Coaforul de la blocul PerlaFoto: Hotnews

La 1 martie, Florina Vladan l-a reclamat pe sotul sau la Sectia 14 Politie, pentru comportament agresiv.

Mediafax precizeraza ca, anterior, Gheorghe Vladan a fost reclamat de cateva ori de vecini, iar lumea l-ar fi cunoscut ca un barbat recalcitrant, ceea ce impunea o verificare mai atenta a cazului.

Prim-adjunctul procurorului general al Romaniei, Marius Iacob, a sustinut luni seara ca Vladan a fost reclamat la Politie de un vecin pentru probleme de convietuire in imobil si de sotia sa, Florina, care a depus plangere in 1 martie 2012, pentru comportament agresiv.

In 2011 au fost formulate trei plangeri impotriva politistului din partea unui vecin, in legatura cu convietuirea in cladire, o alta plangere a fost facuta in 1 martie de sotia agentului pentru comportament agresiv.

Vladan a fost acuzat in 2005 de amenintare, insulta si loviri sau alte violente, instantele de judecata dispunand achitarea acestuia la fond si recurs.

Gheorghe Vladan se afla in proces de divort cu sotia sa, Florina, primul termen de judecata fiind stabilit pentru miercuri, 7 martie.