36 de camioane militare incarcate cu 160 de tone de ajutoare donate de bucuresteni si colectate in Capitala de sambata pana marti dimineata pleaca la 11.30 de la unitatea militara din bulevardul Ghencea spre zonele afectate de zapada, relateaza reporterul HotNews.ro aflat in convoiul militar. Donatiile au venit atat de la persoane fizice cat si de la persoane juridice. Cetatenii au donat de la pungi de medicamente si o sticla doua de ulei pana la pachete mai consistente constand in alimente neperisabile. HotNews.ro va realiza un reportaj multimedia despre actiunea umanitara coordonata de MAPN si va transmite imagini din zonele sinistrate.

  • UPDATE: Convoiul inca nu a plecat si nu sunt clare cauzele intarzierii. Doua camioane merg la baza aeriana 90 unde proviziile vor fi incarcate intr-un elicopter si trimise in Insula Mare a Brailei.
  • UPDATE ora 14.50: Zece camioane, incarcate cu 45 de tone de ajutoare, pleaca in acest moment in convoi spre Alexandria. Unul dintre camioane va ajunge la Videle