Emil Boc a anunta la finalul sedintei de Guvern de luni dimineata ca a luat decizia de a depune mandatul guvernului. El a spus ca guvernul trebuie sa treaca intr-o alta faza din punct de vedere politic.

Premierul Emil Boc a anuntat, luni dimineata, in sedinta Coalitiei de guvernamant ca este pregatit sa isi dea demisia din fruntea executivului.

In Coalitie se discuta la aceasta ora despre decizia premierului. La ora 11:00 este programata sa inceapa sedinta conducerii PDL.

Anca Boagiu ar putea asigura interimatul in fruntea Guvernului, transmite TVR Info. Guvernul s-a reunit in sedinta de urgenta.

In ultimele zile, mai multi lideri ai PDL au vorbit public despre recredibilizarea partidului si a Guvernului, iar altii i-au sugerat demisia lui Emil Boc. Democrat-liberalii asteapta o decizie in ceea ce priveste strategia viitoare a partidului. Potrivit surselor HotNews.ro, in interiorul PDL se dezbat intens doua variante: demisia lui Emil Boc din fruntea Guvernului sau o remaniere profunda. Solutia este asteptata dupa consultarile de la Cotroceni cu presedintele Traian Basescu.

stirea se actualizeaza