Doi barbati au murit joi in judetele Giurgiu si Tulcea, acestea fiind primele victimele ale vremii nefavorabile care a afectat Romania in ultimele doua zile. De asemenea, o femeie este in stare grava, dupa ce a degerat in masina inzapezita in judetul Giurgiu, potrivit EVZ.

Conform informatiilor, intr-o masina ramasa inzapezita pe DN5, intre localitatile Adunatii Copaceni si Calugareni, in judetul Giurgiu, au fost gasiti un barbat mort si o femeie in stare foarte grava. Ambele persoane, cetateni bulgari, prezentau urme de degeraturi.

Masina era acoperita de zapada si se vedea doar antena. Autoturismul a fost observat de unul dintre militarii care luau parte la operatiuni de deszapezire in zona.

Femeia a fost transportata la spital in Bucuresti, a anuntat doctorul Raed Arafat, adaugand ca cele doua victime erau in "hipotermie severa".

De asemenea, un barbat in varsta de 70 de ani, din judetul Tulcea, si-a pierdut viata in timp ce astepta salvarea. Victima, care locuia in Hamcearca, era diabetic, iar ambulanta trimisa in ajutor a ramas inzapezita pe drum cateva ore.