Peste doua sute de persoane protesteaza, joi seara, in centrul municipiului Targu Mures si striga "Hotii", iar o persoana are o pancarta cu fotografia liderului UDMR, Kelemen Hunor, avand o sapca marinareasca, iar in locul siglei formatiunii este desenata o frunza de marijuana, relateaza Mediafax.

Protestatarii s-au adunat in jurul orei 18.00 la ceasul din municipiul Targu Mures, avand pancarte pe care scrie "Dictatorii pica iarna", "Romani, maghiari, suntem solidari", "Un cizmar si un marinar, ne-au luat tot din buzunar".

O persoana are o pancarta cu fotografia presedintelui UDMR, Kelemen Hunor, avand o sapca marinareasca, sub fotografie scriind "Demisia", iar in locul siglei UDMR este desenata o frunza de marijuana.

Manifestantii striga "Romani, nu plecati, trebuie sa castigati", "Anticipate, nu comasate", "Basescu pentru noi este Ceausescu doi", "Iesiti din casa daca va pasa", "Nu va fie frica si Basescu pica","Jos Guvernul Boc", "Jos Basescu", "Jos dictatorul", "Basescu si ai lui sa se duca dracului".

La manifestatie participa lideri sindicali, reprezentanti ai PSD si PNL si revolutionari.

Joi seara au loc proteste in Capitala, cat si in cel putin 20 de orase din tara.