Primarul Constantei, Radu Mazare, este singurul lider PSD din teritoriu care va veni la mitingul USL din Capitala alaturi de membri din organizatia sa, ceilalti participanti de la PSD fiind doar din Bucuresti, a declarat, joi, intr-o conferinta de presa, senatorul PSD Lia Olguta Vasilescu, potrivit Mediafax.

Ea a precizat ca acest fapt este cauzat de timpul scurt in care acest miting a trebuit sa fie organizat, dar si de problemele cu transportatorii, care au refuzat sa transporte participanti la miting, fiind "amenintati" de RAR ca isi vor pierde licenta.

"Am ramas cu organizarea doar a municipiului Bucuresti, nu stim ce fac colegii de la PNL. Azi ies in Bucuresti doar social-democratii din Bucuresti, urmand ca in celelalte orase sa iasa cei din judetele respective", a spus Olguta Vasilescu.

"Cred ca Radu Mazare e singurul care vine din alt judet, impreuna cu colegii sai", a mai spus senatorul social-democrat.

Peste 2.000 de membri USL Constanta vor participa, joi, la mitingul care va fi organizat in Bucuresti, fiind inchiriate zeci de autocare pentru transportul in Capitala, au anuntat, miercuri, liderii locali ai PSD si PNL.

Liderul PSD Constanta, Radu Mazare, impreuna cu membri ai organizatiei pe care o conduce, a plecat, joi, spre Bucuresti pentru a participa la mitingul organizat de USL.

Inainte de a pleca spre Bucuresti, Radu Mazare a declarat ca, daca protestatarii din Piata Universitatii il vor chema, va merge sa ii salute si sa le spuna ca este "cu sufletul, cu dorinta, cu credinta alaturi de ei".

De altfel, primarul Constantei, Radu Mazare, a mers, marti seara, in zona unde avea loc mitingul din municipiu pentru a particpa la o emisiune televizata, fiind intampinat cu simpatie de cei aproape 300 de participanti, si a scandat impreuna cu ei "Jos Basescu!", dupa care a mers printre manifestanti si a dat mana cu ei.