Finantatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat intr-o interventie la GSP TV ca protestatarii violenti de sambata seara din Piata Universitatii sunt oameni din galeria Stelei, care l-ar fi injurat si pe el cand Steaua juca in Ghencea, si ca se va duce la Jandarmerie "sa le spuna cine sunt acestia". De asemenea, Becali s-a declarat "scarbit" de romanii care au iesit in strada sa-l sustina pe "arabul" Raed Arafat impotriva presedintelui Traian Basescu, relateaza realitatea.net.

  • "Ce proteste, 500 de insi? Sunt manipulari, sunt oameni din galeria Stelei care ma injurau pe mine la Peluza Sud. Sunt manevre facute de PSD. Cei care ma contestau pe mine s-au dus acum la protest. O sa ma duc la Jandarmerie sa le spun cine sunt!", a spus Becali.
  • "Am fost scarbit cand am vazut ca mii de romani au iesit in strada ca sa-i ia apararea unui arab impotriva presedintelui Traian Basescu. Chiar daca ar fi gresit Basescu, n-ai voie sa-i iei apararea unui arab! M-am uitat cu scarba la televizor! Mi-e scarba de romanii care au iesit in strada! Arafat sa se duca la el in tara, la arabi, acolo! Cum sa tin cu un arab impotriva presedintelui tarii mele? Sa nu mai puna ministru arab in viata lor!", a mai spus finantatorul stelist.