Tribunalul Bucuresti a respins, vineri, recursul procurorilor fata de decizia de punere in libertate a fostului profesor de la "Jean Monnet", Octavian Visan, potrivit Mediafax. Ca urmare a deciziei magistratilor, Octavian Visan, acuzat de relatii sexuale cu o eleva, va fi eliberat din arest urmand sa fie judecat in libertate.

UPDATE Fostul profesor de la Liceul "Jean Monnet" a plecat, vineri, din Penitenciarul Rahova, dupa ce Tribunalul Bucuresti a dispus eliberarea lui sub control judiciar, potrivit Mediafax. La iesirea din penitenciar, Octavian Visan a spus ca le multumeste celor care l-au ajutat.

Tribunalul Bucuresti a confirmat decizia luata, marti, de Judecatoria sectorului 1 care a admis cererea de eliberare sub control judiciar facuta de Octavian Visan.

Fostul profesor de sport de la Liceul "Jean Monnet", Octavian Visan, a fost deferit justitiei sub acuzatia ca a intretinut acte sexuale cu o eleva in timpul unei excursii la Predeal.

El a mai fost eliberat o data de Judecatoria sectorului 1 in 15 decembrie, dar in ziua urmatoare Tribunalul Capitalei a infirmat decizia.

Octavian Visan este in arest preventiv din 18 noiembrie 2011.

Primul termen de judecata in acest caz a fost stabilit pentru 10 februarie 2012, la Judecatoria sectorului 1 Bucuresti, potrivit Mediafax.

Octavian Visan a recunoscut ca a intretinut relatii sexuale cu o eleva din clasa a XI-a, in mai multe randuri. Eleva de la Liceul "Jean Monnet" s-a prezentat, in 3 noiembrie, la Sectia 1 Politie insotita de parinti si a depus plangere impotriva profesorului de 26 de ani, acuzandu-l ca ar fi violat-o, in timpul unei excursii la Predeal. Profesorul de sport era suplinitor, fiind venit de la alta scoala la Liceul "Jean Monnet" in urma cu un an.