Un sofer care circula cu viteza a lovit joi doua femei aflate pe marginea drumului in localitatea Uriu din judetul Bistrita-Nasaud, dupa ce a pierdut controlul volanului intr-o curba deosebit de periculoasa, transmite Agerpres. Accidentul a avut loc pe Drumul National 17. Potrivit informatiilor, soferul a avut un incident asemanator si in noaptea de Revelion, in acelasi loc, cand a pierdut controlul asupra volanului, insa atunci a lovit doar un indicator rutier.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Bistrita-Nasaud, Antonela Gorgan, a declarat ca soferul de 32 de ani circula dinspre Bistrita spre Dej cand, din cauza vitezei, a derapat intr-o curba, a intrat pe contrasens si a lovit doua femei care mergeau pe marginea drumului. Masina s-a oprit apoi intr-un gard.

Politistii au stabilit ca soferul nu consumase alcool inainte de a se urca la volan.

Soferul s-a ales cu dosar penal pentru vatamare corporala grava din culpa.

Serviciul Judetean de Ambulanta Bistrita-Nasaud a anuntat ca cele doua victime au in jur de 50 de ani fiecare si sunt in stare grava.

Una dintre femei, aflata in stare de inconstienta, va fi transportata la Targu Mures, iar cea de-a doua femeie va fi internata in Spitalul Judetean de Urgenta din Bistrita.

Potrivit CityNews.ro, traficul pe DN 17, in zona unde a avut loc accidentul se desfasoara cu dificultate, insa la fata locului se afla politistii de la Rutiera care incearca sa fluidizeze circulatia autovehicolelor.